Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor vajon mivan?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt elég jól eltudunk beszélni is találkoztunk már élőben is stb.Viszont ha fennvan msnen ő soha nemír rám ha én írok akkor is csak akkor ír ha énis vagy vissza se ír..hétvégén még tökjól elbeszélgettünk.... azóta a héten találkoztunk élőben és kétlem hogy azmiatt nemakar velem beszélni mert még ő is odajött hozzám meg tegnap telefonon is jót beszéltünk.... Akarhat egyáltalán valamit vagy most ilyenkor mégis mivan?Mondta a képeimre hogy milyen jók stb de konkrétan nemtudom hogy bejövök-e neki vagy bármi de így hogy még ilyenkor mikor fenntvan sem tudunk beszélni hát... pedig még ráis kérdeztem és csak velem beszélt akkor szóval az hogy sokan írnak neki azsem lehet
2010. máj. 14. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik egy srác, de én sha nem írok rá, megvárom, hogy ő kezdeményezze a beszélgetést. Sőt, sms-t is ritkán írok neki. Egyszerűen azért, hogy nehogy elbízza magát, vagy nehogy túlzásba essek. Pedig személyesen meg nagyon jól elvagyunk. De nem akarok ráakaszkodni.
2010. máj. 14. 21:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem...... bár most valami komoly baja van a csajszinak szóval lehet azért is nemírt. csak nemakarja elmondani miaz :S
2010. máj. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!