Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk? Mivan ilyenkor veletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Mivan ilyenkor veletek?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátommal, teljesen komoly a kapcsolatunk. Már lassan fél éve, hogy teljesen meg változott. Nem úgy viselkedik velem, de mégis kimutatja h szeret meg hasonlóak, csak ha veszekedünk nagyon csúnyán bezsél velem, haza megy töloem, meg haza zavar, aztán bocsánatot kér. Smst már lassan 1 éve nem kaptam tőle, hogy szeret vagy vmi. Teljesen úgy kezel mintha egy havaerja lennék, de ha ezt megszólom neki akkor egy aranybogár. Állandóan azon gondolkodom, hogy szakítok vele. Érnék el vele vmit?
2011. máj. 18. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hogy szakítotok.
2011. máj. 18. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nomrálisan kérdeztem, válaszolj normálisan...
2011. máj. 18. 15:40
 3/5 anonim válasza:
100%
Őszintén nem mert akkor azt hiszi majd ,hogy megcsalod meg ilyenek!Mond meg neki szeretnéd ,hogy vegyen téged egy kicsit komolyabban! Egyébkén azért van ez mert biztonságban van ,mert van valakije és ő teljesen elfelejti ,hogy ki-is az!!!
2011. máj. 18. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor mit tehetnék? Hogy egy kicsit rájöjjön, hogy ki is vagyok én neki?
2011. máj. 18. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én pár napig nem taliznák vele nem is hivnák...
2011. máj. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!