Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mivan?

Figyelt kérdés
2 hete járunk a barátommal és elhívott hozzájuk hétvégére. Nagy nehezen megoldottam, hogy apa elengedjen de ma lemondta a barátom a hétvégét, mert hogy összeveszett a szüleivel.. a srác 19 éves én pedig 16 leszek.. nagyon szeretem de nem ez volt az első ilyen.. az egész úgy kezdődött, hogy én futottam utána de öt nem érdekelte.. a barátja beszélt vele,hogy térjen észhez.. végül is észhez tért és együtt boldogok vagyunk.. de tegnap kérdeztem tőle, hogy ma látom-e mivel egy suliba járunk és évzáró van.. azt mondta siet haza de végül is haverjaival ráért és nem úgy látszott ma mint aki siet haza..:/ a hétvégét is elvileg annyira akarta.. most is köszönés nélkül lelépett.. most ilyenkor mi van?:(
2011. jún. 15. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
várja a másik csaj.
2011. jún. 15. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Az van, hogy egy bunkó paraszt. Tudom, ezzel nem vagy kisegítve, de tényleg az.
2011. jún. 15. 18:16
 3/11 A kérdező kommentje:

nem az. csak ilyenkor fura:(

nem az a típus aki megcsal..

2011. jún. 15. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

2 hete jártok, és te már tudod, hogy nem az a típus, aki megcsal...

Engem 3 év után csalt meg a barátom, és az utolsó pillanatig úgy gondoltam, hogy nem az a fajta.

Figyelj, ha a haverjaival ráér lógni, de téged meg leszar...még csak el sem köszön...hát te tudod. Én biztos bedobnám a törölközőt.

2011. jún. 15. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:
1 éve volt utoljára barátnője akkor is a csaj dobta .. jó lehet hogy megcsalna vagy nem tudom.. de szeretem és ilyen miatt nem akarok szakítani bár lehet hogy az lenne a megoldás.:(
2011. jún. 15. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
csapd ki neki, hátha megnyugszik...
2011. jún. 15. 19:00
 7/11 A kérdező kommentje:
?!
2011. jún. 15. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Legyél nyugodtan elérhetetlen neki! Hív ,akkor mondjad nyugodtan hogy most nem érsz rá, majd később...stb Azt adod visssza amit ő ad neked akkor észbe fog kapni.
2011. jún. 15. 19:32
 9/11 A kérdező kommentje:
és ha szakít mert igy nem nagyon fogunk találkozni se?:||
2011. jún. 15. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor igazából nem számít a gyerek, jobb is hogy elment. Ha ennyit nem képes odébb tenni a kapcsolatért akkor mit vársz tőle később?
2011. jún. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!