Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek leszólítani vagy miért nem akarnak?
Ha nem nyitsz feléjük, akkor ne várd hogy majd jönnek kopogni. Nézz a szemükbe, fléörtöülj velük. Ha csak ülsz bambéán és nézel a poharadra akkor nekik ugyanolyan vagy mint bárki más. Én sem megyek oda valakihez csak úgy, ha nem látom hogy nem vagyok neki semleges. Szemezni kell vele, 20 meterről testbeszéddel tudatni hogy "jöhetsz ha akarsz"
Egyebkent ja, egyetértek előttem felszólalóakkal. A nők nagyon hiúak, sok a szép-szép lány aki csak figyelmet akar és azt hogy rajongjanak körülötte a pasik majd a végén semmi. Fiatal lányoknál pláne gyakori.
MÁSIK: barátnők mindig azt mondják egymásra egymás szemébe, hogy "szépek". Ezt sem lehet kihagyni a pakliból.
És mondjuk igényes pasiknak kell hogy legyen NŐIES KISUGÁRZÁSOD, ne csak a ruháid miatt legyél nő. Férfias járás, telimarokra fogott sörösüveg és harsány stílus teljes visszatetszést tud kelteni pl bennem.
Én is így vagyok ezzel. Mindenki megbámul, utánam fordulnak (nem azért, mert kirívóan öltözködöm), állítólag okos vagyok és szép. Talán ők is azt hiszik, hogy túl nagy elvárásaim vannak. Mondjuk nekem nincs kedves arcom, inkább egy rideg porcelánbaba jut rólam eszükbe, ezért gyakran túl kimértnek vagy lenézőnek tartanak, amíg meg nem ismernek. Tehát én még csak nem is vagyok szerintem szimpatikus ránézésre:D A fiúk nem mernek manapság kezdeményezni. Bár nem tudom mit várnak el, ez az ő dolguk, én nem tudnék olyan lány lenni, aki csak úgy odamegy a fiúhoz és leszólítja. A fiúk dolga a vadászat és a hódítás. Ez már sokat változott, de vannak, akik még mindig ebben a hitben élnek (lányok), ezért furcsa, hogy a fiúk várják a lányoktól a kezdeményezést, meghódítást.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!