Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek leszólítani vagy miért nem akarnak?
Na igen. Vannak olyan lányok, akikhez odamegyek, mert tudom hogy rendesek jófejek, és vannak akikhez minek menjek oda, ő a királykisasszony :D vagyis ezt a feelinget kelti...
17/f
De am ha gondolod küldj egy képet magadról ;) irj priviben és aodm a cimem.
"vagy nem 'hínak' meg egy italra"
A hínak szó olvasása után egyből egy jól kinéző de iszonyat paraszt lány jut eszembe. Bocsi. Egy ilyen szó után én se beszélnék veled az tuti!
Ha egy lány nagyon szép sok fiú ( köztük Én is)egyből két dologra gondol: 1. Van már pasija.
2. Extra igényekkel él.- "Én úgyse vagyok elég jó Neki."
Sok fiú gyáva, Én is az vagyok.
Könnyen lehet, hogy Neked kell majd udvarolnod, de lehet, hogy elég ha bátorítod a kiszemeltedet.
Egyszerűbb lenne, ha feltöltenél egy képet magadról (mondjuk letakarhatnád a szemed, ha nem akarod, hogy felismerjenek). Így ezt nehéz megmondani, sőt, lehet, hogy még képpel is nehéz lenne, mert az összhatás (kinézet, viselkedés, gesztusok, metakommunikáció) számít. Lehet, hogy tényleg azt hiszik, hogy extra igényeid vannak (velem is ez volt, csak később értettem meg, amikor a kiszemelt fiú "belekeveredett" a baráti körömbe és beszélgettünk, amire addig ugye nem volt lehetőség, mert esélyem se volt, mivel csak a külsőm alapján ítélt, pedig abszolút nincsenek extra igényeim és elérhetetlen se vagyok - ja, de mostmár 4 éve mégis, mert azóta együtt vagyunk - ekkor én is 18 voltam :))
22/L
Kép nélkül én is nehezen ítélek, de ha az boldoggá tesz, és valamikor pécsen jársz, egy italra még akár meg is hívhatlak :D
18F
Figyelj az hogy nem szólítanak le 3 okra vezethető vissza:
1. túl jó nő vagy
2. túl csúnya vagy
3. A fiúk nem szólítanak le csak úgy minden utcasarkon valakit( nem megszokott)
4. Lenne valaki aki leszólítson csak nem mer:D
Mivel egyik lehetőség ellen se tudsz tenni, ezért ha akarsz valami pasit akkor ki kell szemelned valakit, és bátorítsd. (szokták mondani, hogy nem a pasi választja a nőt hanem fordítva, a pasi csak azt hiszi, hogy ő választott:D van benne valami) (19F)
Ehhh hát tekintsünk el attól hogy azért nem szollitják le mert túl igényes. Ne haragudjatok meg, de ha egy "csaj" (bocs a kifejezésért) jól öltözik igényes stb stb stb az nem irányadó a kiskirálylánnyal. Én személy szerint örülnék ha társaságomba ilyen lányok lennének...ha nincs hát nincs. Talán ott kellene keresgélni a dolgot hogy a társaság ahova jársz szórakozni meg minden kicsit félénk szégyellős vagy ilyesmi.
Próbálj meg kezdeményezni te, de nagyon vigyázz kivel és hogy.
Sok sikert. Irhatsz a fejleményekről.
Sok oka lehet. Lehet a viselkedésed elbátortalanítja a pasikat, esetleg félreérhető jeleket sugárzol vagy túl csinos vagy (ami sosem hiba)
Én tennék veled egy próbát, ha megadod az msn címed.:) Pécsi vagyok szóval egyáltalán nem biztos hogy találkozunk, de szívesen ismerkedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!