Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ruhába menjek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhába menjek el egy fiúval, hogy szinte le se vegye rólam a szemét?

Figyelt kérdés

Ezzel a fiúval egyelőre haverok vagyunk, és nem randi lenne a találka, csak együtt lógás, de szeretnék úgy öltözni, hogy neki megforduljon a fejében, hogy kikezdjen velem.

Milyen ruhát vegyek fel, hogy vegye a lapot, de ne legyek közönséges?

Szerintem ő sem csak haverként tekint rám, ezt is szeretném kideríteni, de szerintem ehhez egy ruha sem ártana. Elég visszahúzódó, nem volt még soha barátnője, a csaj, aki a legközelebb áll a fiúhoz, én vagyok.

Mit tanácsoltok?

2009. aug. 22. 19:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

olyan ruha, amit könnyen ledobsz magadról :)

különben meg ne ruhával csábítsd :)

2009. aug. 22. 19:59
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát olyanban, amelyből mindened kilóg, ha már az a célod...
2009. aug. 22. 19:59
 3/24 anonim ***** válasza:
95%

Piros mély vàgàsu ruci.

Feltünö.

2009. aug. 22. 20:01
 4/24 anonim ***** válasza:
63%
Mehetsz polóba is, csak írd rá az elejére jó nagy betükkel, hogy Dugj meg!
2009. aug. 22. 20:01
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele lefeküdni, legalábbis nem akkor. És épp azért írtam, hogy amiben nem vagyok közönséges. Szóval titokzatosan szexi, nem kihívóan, azt nem szereti, lenézi az olyan csajokat, akik mindent kipakolnak.
2009. aug. 22. 20:05
 6/24 anonim válasza:
93%
Engem legjobban a feszülős fekete tréningnaci izgat fel. Mond azt hogy mennyetek el futni. Póló alá meg fürdő cicifixet veszel fel. És amikor megálltok pihenni, leveszed a pólót hogy jajdemelegvan. :D
2009. aug. 22. 20:08
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Hát szerintem semmiképpen ne olyat húzz,amiből mindened kilóg.Csak sejtesd a dolgokat..Ha annyira visszahúzódó,akkor szerintem el is riaszthatod,ha mondjuk beállítasz a találkozóra egy miniszoknyába és egy dekoltált felsőbe.Valami olyat húzz amiben jól érzed magad,persze ne a kedvenc melegítődet.:) Biztos van olyan ruhád ami szexi és mégsem olyan kihívó.Öltözz úgy,hogy azt a részed amire a legbüszkébb vagy azt kihangsúlyozd!Valamint tegyél fel egy kis sminket is,amivel jobban kihangsúlyozod a szemeid.Hidd el ezzel vonzani fogod a tekintetét.:) Sok sikert!!
2009. aug. 22. 20:10
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj meztelenül akkor tuti nem fogja rólad levenni a szemét. Viccet félretéve: vegyél fel valami olyat amiben részben kilátszanak az idomaid. De a feszülőr ruhák is nagyon jók.
2009. aug. 22. 20:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Színes topp, ne legyen mély kivágású ,de ne is nyakiégrő legyen.Szal ha rádnéz mondja azt magában h nemrossz nemrossz :)

Szoktnya vagy nadrág az ugyan mindegy . De ilyen nagyon mini gatyát ne, főleg ha a combodon narancsbőr van. Valami olyat vegyél ami nem kövérít vagy nem adja ki h nagyon vékony vagy...és jó benne a popsid :D

2009. aug. 22. 20:48
 10/24 anonim ***** válasza:
valami olyan ruhaba amibol ki van a vallad, vagy esetleg, egy picit a hasad vagy derekad (persze tunjon ugy mintha olyan lenne, hanem ugy mintha veletlenul.)
2009. aug. 22. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!