Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nem macho, nem bunko, hanem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem macho, nem bunko, hanem normális srácok, miért olyan nyalis, tapadósak? Hogy állítsam le, mielőtt totál kiábrándulok?

Figyelt kérdés
Nos mivel már átvert pár "kemény" srác az érzelmek terén, próbálok normális, hétköznapi, kicsit csúnyábbacska srácok felé nyitni. most van egy srác, akivel találkozgatok, próbálom magam tudatosan irányítani, azért hogy nyitott legyek főleg az érzelmek felé, ami valamelyest alakulgat is bennem. viszont megbeszéltük, hogy 3 napig nem találkozunk, mert nekem olyan családi programjaim vannak mostanában, amiktől nem érek rá. nos itt kezdődik a baj. az alatt a 3 nap alatt írogat, meg hívogat ilyen olyan semmit mondó, totál lényegtelen ürügyekkel, úgy érzem megfulladok, nem hagy levegőt. viszont így két randi után nem szeretném kapásból leoltani és megmondani neki, hogy hagyjon már békén, legalább pár napig bírja már ki. szóval kezdek lejönni a srácról, rendkívül taszító nekem ez. és a hab a tortán, ami végképp zavar: mondta, hogy az ex bnőjén látta, hogy eléggé békülget a volt barátjával, így szépen, sunyiban elkezdett más lányokat keresni, új kapcsolatokat építeni. tehát nincs benne gerinc, így attól is tartok, ha annyit mondanék ne hívogasson, mert zavar, még azt képzelné, hogy pasizok és ezért neki állna csajozni. Viszont magyarázkodni meg megint nem szívesen akarnék, hogy ne hívj légyszi mert hagy legyek már nyugodtan a gyerekkel, meg a tesómmal, meg stb, mert ha 2 randi után nekem magyarázkodnom kell valakinek nos az is nekem már végképp lehozó. szóval csírázó érzelmeim vannak elnyomás alatt! sőt szinte már utálni kezdem a srácot, pedig eddig tetszett az a két randi, de ez a hívogatás, nekem úgy tűnik, mintha folyamatosan megerősítés kellene neki, hogy még nem léptem le, felveszem, kontaktolok. Rettentően, rémesen, totálisan zavar, hogy Abszolut Semmilyen Tartása Nincs! és egy másik ilyen srácnál, próbáltam már kedvesen reagálni hogy tudod most anyáéknál vagyok, máskor találkozzunk, vagy ilyesmi, de következőleg, meg megint és megint ír, hív, mint akik be vannak aggódva, hogy úristen van e még esélye nálam, találkozom e vele, stb. Úgy örülnék egy normális férfinek és amikor azt hiszem, hogy végre normálisakkal foglalkozok, akkor meg kapok egy tapadós, esetekben féltékeny, kisajátító srácot :( Van ötlet,hogyan állítsam őt le, azért hogy legyen már normális? félek hogy szerelem helyett én utálni fogom őt sajnos :(
2012. dec. 15. 21:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen, ez az állati szint. Táplálkozás + párzás + alvás + védelem. Szerencsére vannak, akik lemásztak már a fáról :)
2012. dec. 16. 16:21
 22/24 A kérdező kommentje:

"Viszont sajnos a 110 feletti IQ-val rendelkező populációban 2,5x annyi a férfi, a 130 feletti tartományban pedig 6x annyi. Na, ez az igazi baj. Így hogy válasszon a férfiember párt? "

tévhit, hogy a férfinek a nő esze kellene. nem egy diplomás nővel szakítottak már egy 8 általános műveltségűért...

"Igen, ez az állati szint. Táplálkozás + párzás + alvás + védelem. Szerencsére vannak, akik lemásztak már a fáról :)"

a földön jóval keményebb dolga van az ember lányának, hogy megtalálja párját.

A sráccal egyelőre nem beszéltem, mert 2 nap múlva ahogy felhívtam, abszolut semmilyen sértődöttséget nem véltem benne felfedezni azért, mert hanyagoltam, teljesen normálisan állt a dolgokhoz :) most újabb problémám, hogy a társadalomban "mulya" magatartást tükröz. (Képes volt 5 Ft borravalót hagyni egy neves kávézóban, mindezt hangosan kedvesen prezentálva én meg ott süllyedtem, valamint menüztünk és úgy kérte meg a szemben ülőket, hogy csatlakozhatunk e, hogy azok azt sem értették mit akar, nekem kellett normálisan egyszerűen átvennem a beszélgetés fonalát. Ezek ugye nem gének? Ha lenne gyerekünk, annak lenne esélye mulyává válni?

2012. dec. 17. 14:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Neked minden bajod van :)

Ha ezeket nem csinálná, az lenne a bajod, hogy 3,5 mm-rel hosszabb a kislábujja azt előírt küszöbértéknél :D

A végzettség nem tükrözi az intelligenciát, az észt főleg nem.

Az alfahímeknek nem az esze miatt kell a nő, de a nem alfáknak igen (az értelmesebbjeikből), mert egy buta nővel a párkapcsolat olyan, mint ha nem is lenne.

2012. dec. 17. 14:24
 24/24 A kérdező kommentje:
mindenesetre remélem egyszer férfit is fogok látni ebben a srácban. erősen keresem
2012. dec. 17. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!