Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nem macho, nem bunko, hanem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem macho, nem bunko, hanem normális srácok, miért olyan nyalis, tapadósak? Hogy állítsam le, mielőtt totál kiábrándulok?

Figyelt kérdés
Nos mivel már átvert pár "kemény" srác az érzelmek terén, próbálok normális, hétköznapi, kicsit csúnyábbacska srácok felé nyitni. most van egy srác, akivel találkozgatok, próbálom magam tudatosan irányítani, azért hogy nyitott legyek főleg az érzelmek felé, ami valamelyest alakulgat is bennem. viszont megbeszéltük, hogy 3 napig nem találkozunk, mert nekem olyan családi programjaim vannak mostanában, amiktől nem érek rá. nos itt kezdődik a baj. az alatt a 3 nap alatt írogat, meg hívogat ilyen olyan semmit mondó, totál lényegtelen ürügyekkel, úgy érzem megfulladok, nem hagy levegőt. viszont így két randi után nem szeretném kapásból leoltani és megmondani neki, hogy hagyjon már békén, legalább pár napig bírja már ki. szóval kezdek lejönni a srácról, rendkívül taszító nekem ez. és a hab a tortán, ami végképp zavar: mondta, hogy az ex bnőjén látta, hogy eléggé békülget a volt barátjával, így szépen, sunyiban elkezdett más lányokat keresni, új kapcsolatokat építeni. tehát nincs benne gerinc, így attól is tartok, ha annyit mondanék ne hívogasson, mert zavar, még azt képzelné, hogy pasizok és ezért neki állna csajozni. Viszont magyarázkodni meg megint nem szívesen akarnék, hogy ne hívj légyszi mert hagy legyek már nyugodtan a gyerekkel, meg a tesómmal, meg stb, mert ha 2 randi után nekem magyarázkodnom kell valakinek nos az is nekem már végképp lehozó. szóval csírázó érzelmeim vannak elnyomás alatt! sőt szinte már utálni kezdem a srácot, pedig eddig tetszett az a két randi, de ez a hívogatás, nekem úgy tűnik, mintha folyamatosan megerősítés kellene neki, hogy még nem léptem le, felveszem, kontaktolok. Rettentően, rémesen, totálisan zavar, hogy Abszolut Semmilyen Tartása Nincs! és egy másik ilyen srácnál, próbáltam már kedvesen reagálni hogy tudod most anyáéknál vagyok, máskor találkozzunk, vagy ilyesmi, de következőleg, meg megint és megint ír, hív, mint akik be vannak aggódva, hogy úristen van e még esélye nálam, találkozom e vele, stb. Úgy örülnék egy normális férfinek és amikor azt hiszem, hogy végre normálisakkal foglalkozok, akkor meg kapok egy tapadós, esetekben féltékeny, kisajátító srácot :( Van ötlet,hogyan állítsam őt le, azért hogy legyen már normális? félek hogy szerelem helyett én utálni fogom őt sajnos :(
2012. dec. 15. 21:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"kicsit csúnyábbacska srácok felé nyitni. most van egy srác.....az ex bnőjén látta"

Itt van egy kicsi ellentmondás, mert ha van ex nője, nem csúnya. Nekünk csúnyáknak nincs ex nőnk, sem jelenlegi.

2012. dec. 15. 22:55
 12/24 A kérdező kommentje:

majd megpróbálok óvatosan beszélni vele, először is felmérni a terepet, hogy én minek köszönhetem, hogy 3 napig nem képes hanyagolni, két randi után. és utána annak ismeretében jön a hegyi beszéd, illetve kérés, hogy változtasson.

mert ezek szerint úgy látom más ötlet nincs.

egyenlőre csak azt sajnálom, hogy két randi elmúltával, már most szükség van erre. ilyenkor még én szeretnék inkább álmodozni a másikról, vágyakozni a másikra, nem pedig frusztrálva érezni magam és szabályokat állítgatni. de ám legyen. nem akarom azt mondani a végén, hogy én nem tettem meg minden tőlem telhetőt.

2012. dec. 15. 22:57
 13/24 A kérdező kommentje:
#11 csúnyábbacska Nem = csúnya, hanem = nem helyes, de elmegy. Habár kinél hol kezdődik a csúnya.
2012. dec. 15. 22:59
 14/24 anonim ***** válasza:
A nők a férfiak 80%-át átlag alatti külsejűnek (azaz csúnyának) találják: [link]
2012. dec. 15. 23:28
 15/24 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező példája is bizonyítja, hogy sok lány "talonba" teszi a nem annyira helyes fiúkat, és csak akkor fordul feléjük, amikor már jó páran megszívatták. Az ilyen fiúk persze megpróbálnak a felszínen maradni, esetleg "befordulnak", mert azt érzik, hogy senkinek sem kellenek. Az persze elvárás lenne velük szemben, hogy tudják, hogyan kell bánni a nőkkel, vegyék észre, hogy már sok belőlük stb. De hogyan, mikor korábban talán alig volt lehetőségük arra, hogy női társaságban forogjanak, esetleg szóba se álltak velük a lányok? Ez kicsit olyan, mintha valakit gyerekként bezárnánk egy szobába, sehová se engednénk, majd felnőttként hirtelen kiraknánk az utcára, hogy illeszkedjen be a társadalomba. A fiúknál is így van. Hogyan tanulják meg a "játékszabályokat", ha mondjuk a lányok mindig elutasítják őket, mindig csak kudarcokat élnek át? Ez így most nyilván sarkított, mert vannak, akiknek azért jut némi tapasztalat, és nem minden lány csinál így, de attól még a lányoknak is meg kellene érteniük, hogy a fiúk sem tudnak párkapcsolatilag "szocializálódni", ha mindig csak elutasítják őket. Huszonévesen meg már lehet, hogy hiába próbálkoznak velük, addigra olyan sémák rögződnek beléjük, hogy azokat nagyon nehéz megváltoztatni.
2012. dec. 15. 23:45
 16/24 A kérdező kommentje:

"A nők a férfiak 80%-át átlag alatti külsejűnek (azaz csúnyának) találják"

Szerintem meg: abszolut véletlenszerűen összeválogatva 10 férfiből 2 helyes, addig 10 nőből 8 szép és szexi. Ez itt a baj, nem a nők látószöge.

(Van egy tézisem is erre. nézzük az állatokat. pl macskák. nem érdekes, hogy mindegyiknek szabályos arca, fogazata, stb van? az embereknél meg, elálló fülek, csálé fogsor, stb stb. szerintem az össze-vissza mindenki mindenkivel szaporodás következményeként - pl nemzetiséges kavarodása, vagy az arabokról nem is beszélve, vagy a rokoni testiségről, meg fajtalonkádoskról, meg stb stb mindezek mutálódásai a mai emberiség. és amit nem tudok levezetni hogy hogyan, de leginkább a férfiakon látszik. nyegle fizikum, érdekes arcok, mindehhez meg egy idióta habitus.csoda ha egy nő összeteszi a két kezét egy alfa láttán?)

Kedves utolsó, amit írtál mind szép és igaz,de melyik nőnek kell egy "nevelésre/tanulásra" szoruló férfi? Egy nőnek az kell, hogy meghódítsák, nem az, hogy megsajnáljon valakit mert logikailag nézve is a sajnálatra méltóba hogy lehet beleszeretni? és mégaz: mi a garancia arra, hogy megtanítván nem máshol kamatoztatja majd a "tudást" mert ugye ez várható. amúgy erre van a család mint példa - anya, apa ebből tanulja mindenki a társas érintkezést, kapcs. építést alapvetően. még jó, hogy a homik nincsenek belekeverve szülőknek, nah akkor többen sírnának itt.

2012. dec. 16. 01:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Előző, ez osotbaság, hogy állatoknál nem így van. Macskáknál például nem. Anyám notorius macskázó, és neki valahogy mindig olyan szépkis úri fejű cicái voltak, ellenben néhány pofátlan kóbormacskának olyan randa parasztmacska feje van ,hogy az valami borzasztó. Kutyában is vannak rettentő ronda dögök, meg szebbek is. CSak mivel más faj, ezért annyira egyformának tűnik, pont mint a kicsi Kínaiak. feéhr ember számára azok is szinte mind ugyanolyanok. Ez nem biztos tehát hogy jó hasonlat.

Egyszerüen a gének így váltakoznak, hogy néha létrejönnek szabálytalanabb egyedek is. Paradicsomban is van ami gyönyörű szép kerek, van emelyik meg ilyen faszomtudja milyen alakja van :P Tehet róla az a szegény paradicsom, hogy olyan lett? Ugyanilyen hogy ki lesz arcra jóképű, meg ki nem. Gének nem túl szerencsés összekombinálódásának produciója.

2012. dec. 16. 02:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát ez marha jó,de komolyan.

A csajszi kijelenti hogy a bunkó macsó pasik nem kellenek. Erre kap egy normális srácot, aki "nyalis", és ez se jó neki. Szépségem, egyáltalán tudod, mit akarsz?

- Kik vagyunk?

- Nők!

- Mit akarunk?

- Nem tudjuk!

- Mikor akarjuk?

- Most!

Örülj neki hogy leltél normális srácot, és tűrd el békességgel, mert könnyen lehet hogy még rosszabbat kapsz helyette.

2012. dec. 16. 03:30
 19/24 anonim ***** válasza:
" addig 10 nőből 8 szép és szexi." - a normális férfiakat nem érdekli a külső. Viszont sajnos a 110 feletti IQ-val rendelkező populációban 2,5x annyi a férfi, a 130 feletti tartományban pedig 6x annyi. Na, ez az igazi baj. Így hogy válasszon a férfiember párt? Csak az "alfákat" érdekli, hogy szexi-e a nő, a normálisabbja rájött, hogy nem a test az ember, hanem a lélek :)
2012. dec. 16. 11:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi ez az ostobaság, hogy nem a test az ember? dehogyis nem. CSak a gyogyós túlvilág meg istenhívő sleppréteg agymosottak szerint van eleve lélek meg ilyen ezoterikus marhaságok. Nagyon is a test az ember, és az a léleknek hazudott valami is csak a kémiai anyagok komplex működésének eredménye. Nem kell ilyen legendás nagy baromságokban hinni. A test az ember 100% osan. CSak akiknek nincs "jó" test azok szeretnék az ellenkezőjét bizonygatni, ami szinte semennyire sem megalapozott, mert mint tudjuk a hit az csak estimese.

Senkinek a nemiszerve sem állt még fel a másik ember lelkére. A nemi vonzalom, a szex, a kéj mind mind a testiségről szól ,semmi másról. Az meg hogy van egy jó genetikát örökölt, rugalmasan gondolkodó, jól szocializálódott agya-jelleme valakinek a jó test mellé, az egy külön extraség, amivel hosszú távon is meg lehet tartani valaki. De a fő, a lényeg az a jó testi külső jellegek.

2012. dec. 16. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!