Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Középiskolában osztálytárssal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZeReNcS kérdése:

Középiskolában osztálytárssal összejönni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi ,hogy mennyire 'okos dolog' középiskolában osztálytárssal szorosabb kapcsolatot létesíteni. Legyen ez mondjuk az 1. és 2. osztályban, egy lánnyal összejönni aki mondjuk picit kevesebb mint 1 évvel idősebb. Az ebben a kordban lévő lányoknak ,tudomásom szerint: náluk min 1 évvel idősebbek jönnek be. Akkor nekem ilyen helyzetben milyen esélyem lenne? Én kinézetre 'közép kategóriába sorolom magam, de saját megítélésemben nem bízok, viszont a lányokkal közös témát igen nehezen találok, sokszor túlságosan is komoly vagyok. Persze kedves vagyok - bunkózni nem szoktam , haveri társaságban elég vicces is tudok lenni. Ő elég jól néz ki, aranyos is, szerintem sok 'udvarlója' akadhat. Általánosságban mindenkivel kedves, néha veszem észre hogy felfigyelt rám de nem gyakran. Milyenek az esélyeim? A jövőre nézve is. Előre is köszi a válaszokat! :) (bocsi a regényért)

2012. dec. 12. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelmes voltam az egyik osztálytársnőmbe, aki néhány hónappal volt idősebb nálam. És ez tartott gimi felső tagozat első osztályától a suli végéig. Sajnos több nem lett belőle végül, mert én is béna voltam még 15 évesen eléggé, aztán neki meg volt pasija végig. Viszont hogy pozitív példát is említsek, másik két osztálytársunk meg összejött, ha nem is első osztályban, de úgy a harmadik osztály körül, és tíz éve együtt vannak, már össze is házasodtak rég. ;)
2012. dec. 12. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, viszont ha szétmentek, elég kellemetlen, kínos perceket tud okozni az ilyen.
2012. dec. 15. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

hány évesek vagytok?:) először ink barátkozz vele és ha látod hogy többet szeretne akkor lépj.. én is ismerek olyanokat akik pl 9.ben összejöttek és most 11.ben még mindig járnak..

vagy a suliból egy 8.os csaj összejött egy 7.es sráccal(de az a srác is kinézett 8.osnak), és összejöttek és mai napig járnak, most 11.es a csaj a srác 10.es ..:D

de van olyan is akiknél nem működött.. ink az fordul elő hogy másik osztályból, évfolyamon jár vki vkivel.. de ígyis keringhetnek pletykák, de minden csoda 3 napig tart:)

2012. dec. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!