Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó osztálytárssal összejönni?
én most egy osztálytársammal vagyok együtt..eleinte az osztály beszólogatott(hozzáteszem, hogy a barátomat és engem is úgymond szeretnek a többiek, jóban vagyunk mindenkivel szóval nem rossz indulatú beszólások voltak) ami egy idő után marhára idegesítő lett, de végül megunták a dolgot :)
amúgy az is rossz, hogy ha összevesztek pl.egyik este akkor másnap órákon át egy légtérbe lesztek zárva plusz még az osztály is kérdezősködik, hogy "mivan összevesztetek?"-mintha nem látszódna de mind1 :D
meg benne van a pakliban, hogy szakítotok és utána rossz esetben még évekig osztálytársak maradtok..mindezek ellenére engem nem nagyon zavar, hogy osztálytársak vagyunk a barátommal:)
köszönöm az eddigi válaszokat:)
annyi kérésem lenne hogy aki azt a hosszú költői szöveget írta küldje már el privibe lécci!
4-es vagyok
Majdnem egy év eltelt, mai 'bölcsességemmel' már inkább nem jönnék össze újra osztálytárssal:D De nem mondom, hogy hiba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!