Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is szoktak álmodozni?
Aha néha.
De én általában motorokról autókról álmodozok.
Én mindenféléről álmodozom. Néha romantikus dolgokról is de nekem olyan elvárásaim vannak ilyen szempontból magammal, hogy mindig rossz érzés lesz utána az, hogy nincs rá pénzem és valószínű nem is lesz.
Pl az vacsora Eifel torony tetején, nyáron teliholdkor ragyogó csillagokkal és hasonlók.
Ja, szoktam. Múltkor is erről álmodtam. Beléptem a halvány fénnyel megvilágított szobába, ropogott a kandallóban a tűz, a padlót vastag perzsa szőnyeg fedte. És akkor megpillantottam ott, ahogy hanyagul hever a szőnyegen; Bár semmi jelét nem adta, hogy észrevett volna, tudtam, azért van itt, mert a sors így akarta, mert a végzet nekem rendelte Őt. Odaléptem, letérdeltem mellé, és szépen, lassan, minden pillanatot kiélvezve hozzáláttam, hogy feltárjam minden titkát. Ahogy ügyködtem, megpillantottam rajta egy márkanevet: Samsonite. De csak a belseje érdekelt. Tudtam a számkombinációt; laza, ráérős mozdulatokkal a megfelelő pozícióba tekertem a szám-tárcsákat, szinte hallottam, ahogy a finom mechanika a helyére ugrik. Kipattintottam a bal, majd a jobb oldali zárat, felnyitottam a fedelet, és végül megláttam Őt a maga meztelen valóságában:
1 MILLIÁRD DOLLÁR, ARANYRUDAKBAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!