Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek milyen gyakran szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen gyakran szoktak szemezni jó csajok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
soha
2012. dec. 10. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Legalább átlag külsejű pasiktól kérdezem.
2012. dec. 10. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Mostanság szinte senki, de nyári időszakban előfordul gyakrabban is. Amúgy szerintem full ronda vagyok, mégis olyan jó csajok szoktak szemezni velem,hogy csak nézek.
2012. dec. 10. 23:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem. Én elég jól nézek ki, még ha nem is 10/10-esen, és mégse látom, hogy szemeznének velem. Azt szoktam gyakrabban észrevenni, hogy pl ránézek egy lányra, látom, hogy eddig felém nézett, de amint elkapom a tekintetét, félrenéz.
2012. dec. 10. 23:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak te bámulod őket és ők ezért néznek önkéntelenül is rád? Mert az ember megérzi, ha valaki nézi és akkor reflex szerűen ránéz. De ha többször nem néz vissza, akkor nem hinném, hogy többről van szó adott esetben.
 6/13 anonim ***** válasza:
velem gyakran, de nem tudom azért mert bejövök nekik, vagy valami vicces van rajtam.
 7/13 A kérdező kommentje:
De pont az szokott lenni, hogy én addig észre se vettem, aztán egyszercsak odanézek, látom hogy felém néz, de amint én ránézek, félrenéz.
2012. dec. 10. 23:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Én amúgy szeretek szemezgetni, néha csak úgy is, jó érzés meg ad egy kis önbizalmat:)
2012. dec. 10. 23:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Naponta ha kiteszem a lábam többször is. Kb 16-30 intervallumban.

Kb erős 10/7esnek tartom magam ha már pontozunk.:D

De jó a kiállásom és nem félek flörtölni és kimutatni ha tetszik egy nő.:)

20f

2012. dec. 10. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam, hogy aztán elnézek...Persze buliban már megy a csábos mosoly, de amúgy nem. Meg szerintem az is olyan béna lenne, ha elkezdenék mosolyogni egy pasira, aztán mi van ha be se jövök neki. Buliban, ha iszom picit, már felszabadult vagyok és így szoktam pasikat felszedni, kiszúrok valakit és addig szemezek vele és mosolygok rá, amíg oda nem jön. De mondjuk ezt egy metrón vagy buszin vagy az utcán kicsit fura lenne.......:)
2012. dec. 10. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!