Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leginkább fontosabb egy pasinál és a külsejével szemben, hogy mennyire magabiztos, kedves, aranyos, humoros, nagylelkű akkor miért nem ezeket a tulajdonságokat szokták dicsérni a lányok a való életben?
A külsőt még csak alá is írom. Minden nagyon helyes haveromnak van jó csaja, még akkor is, ha bizonytalan/alacsony.
De ilyet sose hallok:
"Ja meg arról, hogy voltak a szülőknél és milyen pompa van ott, alig várják, hogy eljegyzési gyűrűt kapjanak Bélától, rRolandtól, Pistától stb."
Ellenkezőleg, egyre nehezebben akarnak már elköteleződni a csajok. A helyes fiúnál meg a csóróság se zavarja őket.
Sőt, még olyan- nekem fura!- dolgot is láttam, hogy a helyes fiúnak rendszeresen a jobban álló barátnő "kölcsönöz".
A válasz egyszerű: az egyetem a szabadságról szól, amikor még elmehetsz csütörtökön is bebaszni, het 4x délben kelni és akkor sem veszik le a fejed. Éppen ezért az egyetemisták szórakozni szeretnek és ehhez társat keresni. Az lesz a nyerő, akinek jó dumája van, lehet vele hülyülni, menő, jól néz ki.
Aztán jön a munkás élet és más értékek kerülnek elő: kiben lehet megbízni (ki illik személyiségileg is legjobban hozzá), kire lehet családot alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!