Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a barátkozgatás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a barátkozgatás a csajoknál?

Figyelt kérdés

egy csaj bejelölt fb-on, levelezni kezdtünk.

tetszett nekem,és kb.a tizedik levél váltásnál rákérdeztem,van-e valakije.Azt mondta nincs de egy srác nagyon érdekli..ekkor még azt hittem,hogy talán én:) Leveleztünk tovább.

elhívtam randizni.Azt mondta hogy bocs de az a srác kell neki.Legyünk barátok.

akkor minek keres meg más srácokat?

nekem nem kell barátnak egy csaj, aki amúgy meg bejön..minek kínozzam magam ilyen ismerkedéssel?

szerintetek mért csinálják ezt a csajok?

2012. dec. 12. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy bejöttél neki, de túl sokáig húztad a dolgot, és addigra meghalt benne az érdeklődés.
2012. dec. 12. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
egy hét után kérdeztem rá, mert tényleg állandóan írt.
2012. dec. 12. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy ilyen tipikus barátgyűjtögető, mint az egyik lány, akivel megismerkedtem én is anno...
2012. dec. 12. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom így tényleg fura. Mondd meg neki hogy barátod már van elég, ha tényleg nincs esély többre, akkor hagyjátok a dolgot.
2012. dec. 12. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:

abbahagytam a levelezést igen.

mert tényleg tetszett nekem az alapján,amiket mondott magáról meg fotón is.

de ennek meg semmi értelme,hogy nem lehet több,csak barátkozás.

nem értem, mire jó ez (neki biztos jó,ha tetszik valakinek de nekem nem)

2012. dec. 12. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
"Attention whore"
2012. dec. 12. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem minden csaj csinálja ezt, sőt a legtöbb kivétel. De persze azért van ilyen, tipikus minden fiút barátnak összegyűjtős. Ez most nagyon gonosz lesz(főleg, mert van egy ismerősöm, aki ilyen, és egyébként akit nagyon szeretek), de szerintem valahogy önbizalom hiányosak, szükségük van a biztatásra, és ezért jól esik nekik, ha "csodálják" őket, illetve ők utasíthatnak el valakit, mert akkor még ha valaki el is utasítja őket, vagy csak bizonyos dolgokra kellenének nekik, akkor is tudják magukat azzal vigasztalni, hogy ennek és ennek bejöttek.
2012. dec. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!