Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám fizikai szintre emelni a kapcsolatot ha a lány nem tudja mit is akar tőlem viszont én nagyon is tudom?
Sziasztok!Nem igazán tudom hova fordulhatnék úgyhogy gondoltam írok ide, mert mégis csak névtelenségbe burkolózhatok!
Szerintem elég furcsa helyzetben vagyok.Történt, hogy 3 hete megismertem egy nagyon helyes lányt egy chat oldalon. Elhívtam találkára
többszőr is eljött velem, na és itt jön a bibi én közben szépen beleszerettem...Próbáltam beszélni neki az érzéseimről ő meg is értette őket
de csak annyit mondott rá, hogy ő igazából nem tudja mit akar tőlem és egyenlőre ne közledjek felé fizikai szinten.Én ezt tiszteletben is tartottam de
van, hogy úgy érzem meg kell csókolnom mert úgy néz rám és ha nem teszem meg akkor meg fogom bánni..Egyébként egy érettebb gondolkodású csajról van szó
aki igaz 17 éves, én 18 vagyok..Úgy érzem mintha egy falat emelt volna maga köré és ezt a falat néha kitárja számomra csak én vagyok akkora barom, hogy nem használom ki mert félek, hogy mi lesz..
Igazából a kérdés az, hogyan tudnám fizikai szintre emelni a kapcsolatot ha a lány nem tudja mit is akar tőlem viszont én nagyon is tudom?
Szia!
Hát ahogy olvastam, azthittem az én kedvesem írja...mi is egy oldalon ismerkedtunk meg én is 17 vagyok és ugyan ez van nálunk munt nálatok. Nem engedek neki sokat..a csókkal is várok még. ti hányszor találkoztatok? (ja onnan tudom h nem ő vagy, ő nem 18 :-) )
Csókold meg!!!:) Akkor biztos rájön,hogy mit akar:)
Mert ha bejössz neki, akkor szerintem tetszeni fog neki a dolog:)
Sokan mondják, hogy csókold meg... De ha nem engedi a csókot, akkor nem is akar téged. nem akarlak elkeseríteni, de sok lány futkározik a mai világban! =)
Viszont a csókot mindenképp próbáld meg! De ha sokáig nem hagyja magát, az azért van, mert nem akar téged...
19\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!