Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiúk! Ti nem fáradtatok már bele az állandó próbálkozások ellenére is elszenvedett visszautasításokba, gúnyolódásokba?
Figyelt kérdés
Kezdem belátni, hogy alacsony fiúk akkor hátrányban vannak, hogy szinte értelmetlen is próbálkozni a magyar lányoknál. A legrosszabb, hogy a többségük még lekezelő és bunkó is jellemre, aki pedig jó pofizik annál is hamar feltűn az érdektelenség. Úgy látszik alap feltétel minden lánynál, hogy magas és nagy tömegű legyen egy srác. Ennyit arról, hogy a lányoknak nem számít annyira a külső.2012. dec. 12. 13:41
11/13 anonim válasza:
172 cm az egyik barátom,és mégis több nője volt,mint nekem,
nem nézek ki rosszul,és 190 vagyok!
Befejeznéd,"Ti nem fáradtatok már bele az állandó próbálkozások ellenére is elszenvedett visszautasításokba, gúnyolódásokba?"
Nem!
Ők nem olyan lúzerek,mint te!!!
13/13 anonim válasza:
Én a magam részéről abba fáradtam bele, hogy sajnáltassam magam. Lehet, hogy kicsi vagyok, de sportos, intelligens művekt stb. sok mindenben többet tudok felmutatni, mint némely hú de magasabb embertársam. Ha elutasítanak, az megesik. Persze, hátránnyal indulok, de ez tény, amit lehet kompenzálni nem pedig probléma ami miatt kardomba kébe dőljek.
Aki meg kigúnyol, az annyit is ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!