Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelő téma lenne első randira, hogy mi történne a világgal, ha a Planck-állandó értéke megváltozna?
Figyelt kérdés
Mit szólna ehhez egy csaj?2011. febr. 28. 00:39
1/9 anonim válasza:
Én ink. azt hoznám fel témának, hogy mi lenne, ha majd 1x a szájatok közötti változó légüres távolság a 0-ra csökkenne. ^^ (egy F voltam)
3/9 A kérdező kommentje:
Naa, de most komolyan. :D
2011. febr. 28. 01:04
4/9 anonim válasza:
Hát ha azt akarod hogy ne vegyen komolyan... nem értem, miért jönnek a pasik folyton lényegtelen dolgokkal. Tessék mondani, a magfúzióval mi lesz? Vagy az egyesÍtett térelmélettel? Komolyan azt hiszed, hogy egy valamire való nőt le tudsz kötni a Planck szösszenettel?
Pfejj! Még érned kell, fiacskám!
5/9 anonim válasza:
Attól függ. Nekem nem lenne gondom vele, és ha értesz a témához, akkor le is tudnál nyűgözni, de villogni ilyenekkel inkább az első randi után kellene :D A tudományos fejtegetés inkább egy haladó kapcsolatot minősít, első randin még nem ismered a lányt, ott pont az a lényeg, hogy egyéb dolgok kiderüljenek :) Utána már simán, én örülnék :D Cserébe viseld el, ha én meg embriológiából tartok neked kiselőadást xD
6/9 A kérdező kommentje:
06:19 nekünk randiznunk kéne :P
2011. febr. 28. 07:18
8/9 anonim válasza:
buta liba csaj : rágózik és közbe: aha..na csáá -.-"
átlag csaj : .. mivan?? hihetetlen miket tudsz. :)
okos csaj, ha érdekli a fizika:.. Dirac-állandó ? kvantummechanika ?...(és eldumáltok )
9/9 anonim válasza:
Nem.......
Egyembe jut az agymenőkből, egy rész amikor Sheldon és a barátnője azt játszották, mi történt volna ha....
És az egyik kérdés az volt ha 2 afrikai ország között zajlott volna az első világháború ki győzött volna és miért.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!