Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-25 közötti srácokat kérdeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 közötti srácokat kérdezem. Mennyire vagytok elégedettek a nőkkel való kapcsolatotokkal?

Figyelt kérdés
Írjatok légyszíves kort, és azt, hogy egyébként mennyire vagytok megelégedve saját magatokkal.
2012. dec. 12. 10:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
csak te
2012. dec. 12. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
azért érdekes hogy az emberek többsége azt irja magával elégedet "de.. és akkor itt felsorolják mi nem oké" pl nincs barátnőjük, pedig szeretnének, de ők azért elégedettek magukkal 100%osan :D
2012. dec. 12. 13:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Semennyire sem vagyok elégedett. Alacsony, vékony srácként nem kellek nekik, kezdem elhinni, hogy mégis csak igaz, amit a kutatók megállapítottak. Az alacsony férfiak hátrányban vannak az élet minden területén, így a párkapcsolatban is. Minden nőnek magas és nagy tömegű pasi kell. Az élet szívás.
2012. dec. 12. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
10 es. A külsőmre gondolatm amikor azt írtam. Azzal vagyok elégedett. De nekem főleg az számít, így gyakran a magammal alatt is azt értem. Belső lelki tulajdonság számomra nagyon mellékes. De azzal persze nem is vagyok túlzottan elégedett. Így nyilván vannak gondok.
2012. dec. 12. 13:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Magammal olyan 95%, nőkkel 60 talán.. Az a bajom hogy marha kevés normális nő van.. Saját tapasztalatok:

- Aki buta azt lehet dugni, de nem mindíg jó az ágyban, és nem 1el találkoztam aki főzni sem tud..

- Okos nő.. hát khm :D Van! De nagyon kevés! Olyan meg aki főzni is tud, okos is, és szexben is jó.. na hát ilyen 100ból 1..

2012. dec. 12. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja és 24/F
2012. dec. 12. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Illetve még annyit irnék hozzá, előző is én vagyok, hogy korombeli csajt nem találok aki belsőleg megbízható, aranyos, és a konyhában is tündér.. még ha szexben nem kiváló az nem feltétlen baj, nekem belső a fontosabb.. de ne legyen az a gumibaba nő aki kifekszik is toljááá..
2012. dec. 12. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
alacsonynak sokáig szar lenni de ahogy közeledsz 30 felé egyre jobb lesz és az is lehet, hogy még nagyon sikeres leszel. alacsonyként kilógsz a sorból már általános iskolában is kicsi vagy az osztálytársaid meg már ott elérik a 185-öt vagy 192-t. mert valamikor 12-14 között 1 év alatt nyúlnak 15-20cm mig te max 1-2cm-t. és kihasználják a magasságukat megaláznak bántanak, lelkileg, testileg. aztán amikor bekerülsz a 20as éveidbe és összevagy rakodva megvagy keményedve mint a kő, akkor már pacsiznának meg haverkodnának, te meg a legszivesebben egy ütésből levernéd a fejét a testéről. én ezt éltem át ennyi. 166cm vagyok, ezen kivül csak a szokásos problémák vannak mint mindenkinél, miből lesz befizetve a számla minden elmegy rá stb..
2012. dec. 12. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Én marha elégedett vagyok magammal.
2012. dec. 12. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!