Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy olyan radikális változáshoz, hogy minden férfi elfordulna a férfiak és élet által elkényeztetett nőktől és csak emberséges, kedves nőkkel állnának szóba?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 10:15
1 2 3 4
 11/36 ASOT ***** válasza:

Helyes! :)

Csak ma van 1-2 morci emberke is.

De 1-2 ember már szerintem ismer innen, és tudja mit gondolok komolyan.

2012. dec. 12. 10:51
 12/36 anonim ***** válasza:
Persze...pl azt gondoltad komolyam, hogy a Milánóit darálthússal kell csinálni :P :DD
2012. dec. 12. 11:09
 13/36 ASOT ***** válasza:

Nem!

Valójában a Milánóit Tonhallal készítik.

2012. dec. 12. 11:10
 14/36 anonim ***** válasza:
Mégjobb .... egy kis citromlével ízesítve :D
2012. dec. 12. 11:14
 15/36 ASOT ***** válasza:

Végre...valaki aki nem morcos.

Biztos a hidegtől van.

Mi lesz holnap amikor még hidegebb lesz???

2012. dec. 12. 11:15
 16/36 Jézus :) ***** válasza:
56%

Csak mert sokan egoisták, nehéz elviselniük, hogy együtt éljenek valakivel, ill. hogy ne nézzék őket papucsnak a kapcsolatban. Egy kapcsolat nem arról szól , hogy én vagyok az úr, mint a megrögzött agyakban általában. Keleten ez még így működik. A nők el vannak nyomva. A féfiak kiskirályként élnek.

Viszont minden házas férfi papucs. Ha azt hiszed magadról, hogy márpedig te nem vagy azm akkor is az vagy. A nők úgyis furfangosabbak mint te. Úgy irányítanak, hogy észre sem veszed. Tévhitben ringatnak, de ez őket nem zavarja, sőt.

Kérdezővel egyetértek, hogy az elkényeztetett nőktől az Isten óvjon mindenkit. :)

2012. dec. 12. 11:16
 17/36 anonim ***** válasza:

Most ittam kávét, felpörögtem kicsit :D

Plusz én imádom a telet úgyhogy engem nem hangol le :)

2012. dec. 12. 11:19
 18/36 ASOT ***** válasza:

Most? Én még reggel. Anélkül amúgy sem indul el a nap.

De mindjárt valaki belém köt h még most is reggel van, holott ez már délelőtt :)

2012. dec. 12. 11:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Reggel is mikor keltem, az alap...de néha kell még egy délelőtt is, főleg 3 óra alvás után :)
2012. dec. 12. 11:31
 20/36 ASOT ***** válasza:
Nálam már nem segít nagyrészt csak megszokás..
2012. dec. 12. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!