Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy olyan radikális változáshoz, hogy minden férfi elfordulna a férfiak és élet által elkényeztetett nőktől és csak emberséges, kedves nőkkel állnának szóba?
Helyes! :)
Csak ma van 1-2 morci emberke is.
De 1-2 ember már szerintem ismer innen, és tudja mit gondolok komolyan.
Nem!
Valójában a Milánóit Tonhallal készítik.
Végre...valaki aki nem morcos.
Biztos a hidegtől van.
Mi lesz holnap amikor még hidegebb lesz???
Csak mert sokan egoisták, nehéz elviselniük, hogy együtt éljenek valakivel, ill. hogy ne nézzék őket papucsnak a kapcsolatban. Egy kapcsolat nem arról szól , hogy én vagyok az úr, mint a megrögzött agyakban általában. Keleten ez még így működik. A nők el vannak nyomva. A féfiak kiskirályként élnek.
Viszont minden házas férfi papucs. Ha azt hiszed magadról, hogy márpedig te nem vagy azm akkor is az vagy. A nők úgyis furfangosabbak mint te. Úgy irányítanak, hogy észre sem veszed. Tévhitben ringatnak, de ez őket nem zavarja, sőt.
Kérdezővel egyetértek, hogy az elkényeztetett nőktől az Isten óvjon mindenkit. :)
Most ittam kávét, felpörögtem kicsit :D
Plusz én imádom a telet úgyhogy engem nem hangol le :)
Most? Én még reggel. Anélkül amúgy sem indul el a nap.
De mindjárt valaki belém köt h még most is reggel van, holott ez már délelőtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!