Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek próbáljam "megszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbáljam "megszelidíteni" ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit régebb óta ismerek és igazán el tudnék vele képzelni egy komoly kapcsolatot. msn-en beszélgettünk és én elkezdtem érdeklődni ez felől és belinkelte ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=Bs_97SRrQO8 és azt mondta ha ezt megértem békén hagyom ezzel a vágyammal :S

én én 19/f ő 18 jah és tudom h nemrég mentek szét a barátjával aki 32 éves volt oO

2009. aug. 21. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagy te oroszlán szelidítő de még szédítő se, minek döngetsz zárt kapukat, tanulj a más hibájából, én is hónapokat basztam el egy hülyére feleslegesen.
2009. aug. 21. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:
lehet h megérné mert ő nem hülye :p
2009. aug. 21. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Láttad már ezt a filmet (A walk to Remember- Séta a múltba)?

A belinkelt videóban a fiú megszeretett volna ismerkedni egy lánnyal, aki azt mondta, hogy rendben, de ígérje meg, hogy nem szeret belé. Az érzelmeiknek viszont nem tudtak parancsolni, mindketten szerelmesek lettek a másikba! Ezután a lány elárulta, hogy leukémiás és meg fog halni, ezért nem akarta, hogy szerelmes legyen...

Talán tudtam segíteni, viszont őszintén remélem, hogy ebben az esetben nem erről van szó!

Különben nagyon jó film, érdemes megnézni!

2009. aug. 21. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:
tudtommal neki nincsen semmi baja és a mostani kapcsolata is 3 éves volt akkor azzal miért kezdett volna bele?
2009. aug. 21. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Akkor viszont mit kellene megértened a videón?

2. voltam

2009. aug. 21. 13:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom h a barátjával miért szakítottak de azt tudom h nagyon szerették egymást lehet h fordított esetre kell gondolni? :S mert sosem mondta h miért mentek szét
2009. aug. 21. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, ha akarod, de nem lesz könnyű. Egyelőre csak barátilag viszonyulj hozzá, és szedd ki belőle a szakítás okát. Abból sokat megtudhatsz.
2009. aug. 21. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:
beszéltem egy közös haverral és azt mondta h a barátja meghalt rákban :S egy ismije mondta h sokat járt be a kórházba . Gondolom olyan maga alatt van, h nincs esélyem :(
2009. aug. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!