Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam "megszelidíteni" ezt a lányt?
Van egy lány akit régebb óta ismerek és igazán el tudnék vele képzelni egy komoly kapcsolatot. msn-en beszélgettünk és én elkezdtem érdeklődni ez felől és belinkelte ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=Bs_97SRrQO8 és azt mondta ha ezt megértem békén hagyom ezzel a vágyammal :S
én én 19/f ő 18 jah és tudom h nemrég mentek szét a barátjával aki 32 éves volt oO
Láttad már ezt a filmet (A walk to Remember- Séta a múltba)?
A belinkelt videóban a fiú megszeretett volna ismerkedni egy lánnyal, aki azt mondta, hogy rendben, de ígérje meg, hogy nem szeret belé. Az érzelmeiknek viszont nem tudtak parancsolni, mindketten szerelmesek lettek a másikba! Ezután a lány elárulta, hogy leukémiás és meg fog halni, ezért nem akarta, hogy szerelmes legyen...
Talán tudtam segíteni, viszont őszintén remélem, hogy ebben az esetben nem erről van szó!
Különben nagyon jó film, érdemes megnézni!
Akkor viszont mit kellene megértened a videón?
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!