Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha tetszik egy fiú akkor mit csináltok?

#10-nek
A zenével nem tudom mire akartál célozni. Amúgy én is ilyen mosolygós vagyok. De egyébként én nem játszok a sráccal. Komolyan veszem. A szövegét nem tudom lejátszani most, mert dolgozok, de elolvastam online, hogy mit énekel.

#13-nak
"...Szerényen odamennek a közelébe, aztán ráugranak ...."
Hátha az a szegény srác ezt várnám tőlem, akkor várhat még meg nem őszül. Max. akkor ugrok rá, ha ketten vagyunk egy szobába és betörnek. Akkor kérdés nélkül a nyakába ugornék. :) Nem érdekel, hogy mit gondolna.

Én néhány szót váltottam már vele. Úgyhogy nem ciki ha babrálod a hajad. (#1 én voltam) Úgyis csak akkor érti, ha tetszel neki.
Hidd el! így utólag sokkal kínosabb volt néhány napig az, amikor észrevettem, hogy néz, ránéztem és néztünk egymás szemébe iszonyat sokáig (csillogtak a szemei). Olyan volt, mintha levetkőztetett volna a szemével (anélkül, hogy végignézett volna, mivel folyamatosan a szemembe nézett). Mintha egy ovális kör behúzott volna magába. Megnyugtató volt a szeme.
No ezt utólag sokkal cikisebbnek értem, mint a hajcsavarást. Úgy éreztem, hogy kiadtam magam. Persze ő is. VAGY FIÚK!!! HA ILYEN TÖRTÉNIK VELETEK, AKKOR TI NEM VESZITEK ÉSZRE? Ugyan ilyen nekem egyszer történt eddig életembe, de nem hiszem, hogy ezt nem lehet észrevenni.
Úgyhogy utolsó nyugodtan csavargasd a hajad. :)) nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!