Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha tetszik egy fiú akkor mit csináltok?
Ránézek és elkapom a fejem. De ezt sűrűn, hogy ésrevegye. Ha sikerül felhívni a figyelmet és a fiú is vevő a szemezésre, akkor ha mélyen a szemembe néz, akkor én is tartom jó ideig (5-12 mp-ig) a szemkontaktust. (beszéd nélküli szemezésről beszélek!)
A hajcsavarás egy izgalmi állapot is lehet. Én szoktam néha. Tudom, hogy ezzel jelzek, de akaratlanul is múltkor amikor beszéltem az illetővel, elkezdtem csavargatni - aztán hirtelen észrevettem magam.... :)
A másik a lábfej körbemozgatás - bár azt meg azért is csinálom, hogy ne zsibbadjon a lábam.
Ja amúgy ha birjátok egy ideig a szemezést és rámosolyogsz a csajra és ő vissza, akkor az példa értékű. De ezt érezni kell. Itt nem 3-4 mp-ről beszélek, hanem beszélgetés nélkül egymást nézve, a külvilágot kizárva. No ha ilyen élményed is van, akkor nyert ügyed van a csajnál.
De ha nincs az sem jelenti, hogy nem lesz nyert ügy.
Milyen jelzéseket tapasztalsz?
Egyébként én azt is szoktam csinálni,hogy kisebb segítséget kérek és odamegyek hozzá. Mindig azt várom,hogy veszi a lapot és elkezd velem beszélgetni, de most vagy zavarba van, vagy nem akar... habár kétleném, hogy nem akarna.... Ő kezdte magára felhívni a figyelmet, nem én.
Amúgy én nem szoktam így flörtölgetni mindenkivel. Különben is csak egyetlen férfival tudom megcsinálni, hogyha rámnéz, akkor én is mélyen a szemébe nézzek - nem mindig sikerül, mert 10-ből 8x zavarba jövök, de szerintem már le kellett hogy vegye a dolgot.
Bár nekem olyan téren könnyű a helyzetem, hogy általában én kapom rajta, hogy figyel. Nehézség benne az, hogy hív el már végre magával...
Hát már elég régóta. Úgy jó fél éve ismerem (no az ismerem az egy kicsit túlzás...). Aztán úgy 1 - 1,5 hónapig láttam, hogy tekereg körülöttem, de nem vettem komolyan - kerültem a tekintetét. Aztán egyre szimpibb lett. De nem régóta beszélünk - no ez a beszélünk is elég túlzás.
De amúgy én voltam a #1-2 is, nemcsak a 4. És nem sulisok vagyunk... mielőtt azt hiszed, hogy valami kisgyerekekről van szó. Max. jól meggondolja a srác - ami szolgáljon mentségére.
No hallgtok egy kis zenét http://www.youtube.com/watch?v=pQkpv8seW10 Nem tudom meddig várjak még rá! Végül is úgy sincs "MÁS" dolgom. :D
fiu vagyok de tapasztalat ha tetszel 1 lánynak keres sokat beszélget veled kedves stb
előzőnek ez jobb zene ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!