Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért néztek meg vagy kezdeményeztek egy olyan
csajnál, akin kb 10 kg súlyfelesleg van?
Figyelt kérdés
Szóval én tudom magamról, hogy nem vagyok bombanő a súlyom miatt, 165 centihez 62 kiló vagyok, de már így is leadtam 8-at és erőteljesen edzek és le akarok fogyni..van pár helyes srác, aki megnéz, rámmosolyog, de van olyan is, aki szeretne velem ismerkedni. Nincs önbizalmam, ezért kérdezem, hogy ti miért viselkedtek így egy teltebb csajjal? Mármint nyilván ha egy srác sportos, helyes, akkor nem értem mit akar egy olyantól, akinek vastagok a combjai, mikor találhatna vékonyat is. Csak szórakoznak és ki akarnak használni?
Mert a férfiak imádják a vastag combú macilányokat. Sokkal nagyobb a csöcsötök!! jobban lehet markolászni a seggetek! combotok, meg kispárna helyett is tökéletesek vagytok! Jobban oda lehet bújni egy nagy puha macilányhoz mint egy gebe csontkollekcióhoz, aki szinte leomlik rólad.
2012. dec. 11. 02:14
22/27 anonim válasza:
Aki vékony, az nekemnem tetszik.Nem egy 130 kilós nőre vágyok, de legyen néhány kiló!
Ez a felfogás rám annyira igaz,hogy a topmodelleket meg sem nézem.Nem tetszenek. Amúgy meg azt vettem észre, a kicsit teltebb nők vidámabbak - csak mindegyik azt hiszi, hogy ronda.Így nemkella férfiaknak, mert az xy vékonyabb és csinosabb nála. A párom is ilyen. :) És az istennek sem hiszi el, mennyire gyönyörű,mennyire csodás idomai vannak.
2012. dec. 11. 03:27
23/27 anonim válasza:
Én 90 kiló vagyok, tehát a testalkatom a sportos és a macis között van. Értelemszerű, hogy külsőre hozzám a kicsit teltebb lányok illenek, az már egy másik kérdés, hogy nekem is ez tetszik :D
2012. dec. 11. 08:04
24/27 anonim válasza:
Anyatehén :)
Lehet, hogy feltűnt neki, hogy jó anyuka alapanyag vagy, az is baj? :)
2012. dec. 11. 09:12
25/27 anonim válasza:
Nem tudom miért kategorizálod magad ducinak
én 173 cm vagyok és 65 kiló és minden vagyok csak kövér nem
Nem a kilókat kell számolni hanem hogy arányosan nézzél ki
Számít a csontjaid vastagsága is...ha kétszer vastagabb a csuklóm meg a csípőm mint az ugyanolyan magasságú barátnőmnek akkor kettőnknek nem azonos az ideális testsúlya...
Ezek a testsúlykalkulátorok alapvetően vékony csontozatú lányokhoz számolják az ideális testsúlyt.Vannak már olyan kalkulátorok is ahol a csukló körméretét is meg lehet adni a pontosabb eredményért azokat nézegesd...
2012. dec. 11. 09:56
26/27 gabriell88 válasza:
24 éves nő vagyok 168 cm és 65 kg.A párom így szeret, de persze mi nők hiúak vagyunk és sosem látjuk szépnek a testünket, velem is így van viszont, ha mozogsz az sosem baj, hisz kell a testnek a testmozgás, de ne vidd túlzásba, mert az már betegség.Amit még megjegyeznék, előttem írta valaki, hogy csak bizonyos testrészeket(ahol a súlyfelesleg van) azt mozgasd és akkor nem fogsz mellről.Ez nem igaz.Mindenkinek más a genetikai szerkezete.Hova hízol először? onnan fogysz utoljára.Ahova a legkönnyebben rakodik le a zsír onnan a legnehezebb eltüntetni.Valaki mellre hízik van aki fenékre.. nem mindenki egyforma, viszont ha nem vagy képes elfogadni egy kicsit sem magadat olyannak amilyen vagy akkor hogy várhatod el ezt mástól? előbb magaddal békélj meg, aztán jöhetnek a pasik.Mert hiába várod azt, hogy más mondja milyen szép és csinos vagy, ha úgysem hiszed el a.Akkor a másik a fejére is állhat akkor sem fogsz hinni neki.Hidd el tapasztalat.És ha össze is jönne egy normális srác nagyon könnyen tönkre vághatja a kapcsolatot az, hogy nem szereted magad.hisz ki szeretné minden nap azt hallgatni, biztos nem is szeretsz mert kövér vagyok vagy már megint híztam úgyis elhagysz szövegek.Békélj meg magaddal aztán keress párt.
2012. dec. 11. 12:35
27/27 anonim válasza:
Rajtam 30 kg felesleg van mégis van vőlegényem és még a mai napig is kikezdenek velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!