Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem kezdeményeztek? Hogyan ismerkedjek?
Értem én, hogy sok a csalódás, de mégis csak egy fiú dolga lenne, legalább a főbb lépéseket megtenni.
18 éves lány vagyok, nem gondolom, hogy nagy probléma lenne a külsőmmel, mondták páran, akiket először látatlanban ismertem meg, hogy aranyos vagyok, biztos könnyen menne a pasizás. Kezdeményezni nagyon kevesen szoktak, pedig elég sok elismerő pillantást kapok, de szerintem a legtöbben félnek megtenni az első lépést.
Természetes, sportos csaj vagyok, nem az agyonsminkelt típus, és már szeretnék végre egy komoly kapcsolatot.
Bulizni nem járok el, nem is abban a körben szeretnék ismerkedni, de így viszont alig van lehetőségem új embereket megismerni. Iskolában meg szinte mi vagyunk a legidősebbek, ott szintén nem lehet, amúgy is legalább 2-3 évvel idősebbek érdekelnek.
Hol és hogyan ismerkedhetnék, vagy biztathatnám a fiúkat?
küldj jeleket,akkor talán kezdeményeznek
csak az a baj,hogy sokan már nem mernek,mert eléggé durva visszautasítást kaptak...
mosolyog esetleg integess :D
Én pl csak akkor kezdeményezek, ha látom hogy rendesen tetszem a lánynak. és nem azért mert kaptam csúnya viszautasításokat, mert még így sosem utasítottak vissza. de egy party-n azért bátrabban kezdeményezek.
és ha ott nem, akkor lehet pl uszodában. az is tök jó ismerkedési lehetőség
Szia!
Egy képet küldenél privátban? Tudnák véleményt mondani részemről hogy valóban nem-e mernék hozzád odamenni?
Köszönj rá aki tetszik, az már elég biztató jel egy fiúnak hogy oda, menjen hacsak nem extra félénk, és neked se kínos mert nincs abban semmi ha csak oda köszönsz.
de tippet is írhatsz milyen szituációt tudnál elképzelni mit mondjon a srác azért hogy szimpátiát keltsen és megadd a számod
Ez egy jó témakör. Szívesen elbeszélgetnék egy lánnyal a témában. :)
Én például azért nem kezdeményezek már kb. 5-6 hónapja egy lánynál sem, mert elég durván kigúnyoltak és ez nekem durva lelki törést okozott. Sajnálom, nem tehetek róla, hogy nem vagyok jó pasi és nagy az orrom. Tudom más erre csak legyintene, de nem voltatok a helyemben, nem tudjátok milyen rossz érzés, ha kinevetnek és nyílvánosan megaláznak mások előtt. Szép számmal voltak ott emberek. Ráadásul amilyen stílusban szólt hozzám az a lány, azt inkább nem is részletezném. Tudom, hogy vannak rendes lányok, de én valahogy sosem fogtam ki ilyet, pontosabban kifogtam egy párat ilyen leszólítgatós napjaimon, de persze ők már foglatlak voltak és nehogy azt higgyétek csak lekoptattak, megadták az elérhetőségüket és láttam a képeket a párjukkal. Én sajnálom, mert szeretnék szívem szerint még most is lányokkal ismerkedni a városban, akárhol, de amíg ilyen lányok is vannak, akik szívtelenül képesek mások lelkébe belegázolni és nyílvánosan leégetni sok ember előtt, addig én nem kívánom az amúgy sem túl nagy önbecsülésemet tovább hagyni rombolni. Arról nem is beszélve, hogy milyen fájó egy ilyen lealázás. Bár sokan úgy sem tudják. Bár tudnám hol vannak azok a lányok, akik valóban megérdemlik a szeretetemet és még nem foglaltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!