Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem kezdeményeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem kezdeményeztek? Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy sok a csalódás, de mégis csak egy fiú dolga lenne, legalább a főbb lépéseket megtenni.

18 éves lány vagyok, nem gondolom, hogy nagy probléma lenne a külsőmmel, mondták páran, akiket először látatlanban ismertem meg, hogy aranyos vagyok, biztos könnyen menne a pasizás. Kezdeményezni nagyon kevesen szoktak, pedig elég sok elismerő pillantást kapok, de szerintem a legtöbben félnek megtenni az első lépést.

Természetes, sportos csaj vagyok, nem az agyonsminkelt típus, és már szeretnék végre egy komoly kapcsolatot.

Bulizni nem járok el, nem is abban a körben szeretnék ismerkedni, de így viszont alig van lehetőségem új embereket megismerni. Iskolában meg szinte mi vagyunk a legidősebbek, ott szintén nem lehet, amúgy is legalább 2-3 évvel idősebbek érdekelnek.

Hol és hogyan ismerkedhetnék, vagy biztathatnám a fiúkat?

2012. szept. 3. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Írtam privátot de válasz nem kaptam. :S
2012. szept. 6. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:
pedig válaszoltam mindenkinek
2012. szept. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!