Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért néztek meg vagy kezdeményeztek egy olyan csajnál, akin kb 10 kg súlyfelesleg van?
figyi, tök mindegy miért vagy ennyi, én 66kg vagyok 168cm-hez. naés, attól még simán tetszhetek/hetsz valakinek. miért is zárnák ki? igen, lehet hogy talál vékonyat is, de neked is egy formán tetszik mondjuk minden izmos pasi? nem jobb beszélgetni, és lenne jobb randizni egy rendes jófej sráccal?
gondolkodjál légy szíves, mielőtt könnyelműen lenézed magad, mondván, kövér vagy.
mert - bármilyen hihetetlen - van olyan alkat aki jobban néz ki "súlyfelesleggel".
nekem homokóra alakom van, akkor nézek ki legjobban ha 170 centihez 60-65 kiló vagyok. így mindenhol kerekded vagyok de arányos.
viszont mikor 45-48 kiló voltam, az lett az eredménye hogy mindenhol "csupa csont" voltam, kiállt a bordám, a szegycsontom, a csípőm, eltűnt a mellem a hátsóm...
most 55 kiló vagyok, ez még úgy elmegy... de a pasik akkor tapadtak a legjobban mikor a legsúlyosabb voltam :D
aki ilyen "egybederekú" (nem tudom hogy mondják azt az alakot mikor váll, derék, csípővonal minden egybe van), annak mondjuk az áll jól ha az 1 m feletti magasságától 15 kilóval könnyebb
de nem mindenkinek
lehet hogy te súlyosabban nézel ki bombanőnek
Nem folyok szét, de azért van ott bőven husika, főleg az alsó részemen. Ráadásul nem vagyok egy termékenység szimbólum, tehát nincsenek nagy melleim, amik beindítanának egy pasit, szóval még hülyén is oszlik el rajtam:)
Én elég undorítónak tartom magam ruha nélkül, felöltözve még csak-csak kinézek valahogy, de ha oda kerülne a sor, hogy szexeljünk, ezek a normális srácok szerintem menekülnének.
eh ha 1x akarnak ismerkedni akkor mi a probléma?
nők......
jah amúgy a 40 kiló 2 dologban elfogadható egyedül: TV és kutya. minden másnál gáz.
nekem a combomon, hátsóm felett szeret párnásodni a testem, vannak erre jó gyakorlatok
az a titok hogy úgy kell tornázni hogy ne legyen túl megerőltető és csak ezeket a területeket kell formázni.
enni ugyanannyit kell, így nem fogy a melled, viszont ott a zsír kénytelen izommá alakulni.
mellizomra, felkarra nem szabad edzeni ha az a cél hogy ott kerekded maradj (elkövettem már ezt a hibát hogy arra is edzettem, olyan lett mint egy pasié)
hátsót kell feszesíteni, csípőn az oldalsonkákat lábemeléssel, lábsúlyokkal lefaragni (a comb lehet hogy vastag marad, de mivel edzel tudod hogy egészen más jellegű lesz :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!