Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire unalmas lennék? 13/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire unalmas lennék? 13/L

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy volt egy fiú aki tetszett. Elkezdtünk beszélgetni facebookon, ő elkezdett dicsérni hogy tök szép vagyok meg aranyos, az elején nagyon jól elbeszélgettünk..aztán egy pár napig nem írt, aztán megint írt de már elég kevés érdeklődést mutatott, pedig mindenhez hozzászóltam, mindig visszakérdeztem. Aztán eltelt 1 hét és nem írt. Aztán azóta se ír..szóval próbáltam elfelejteni őt. Majd rámírt egy fiú (barátnőm egyik barátnője) azt mondta hogy tetszek neki és már többször látott a buszmegállóban, meg hogy tök aranyos vagyok. 1 hétig minden nap beszélgettünk, persze csak facebookon. Később felmerült hogy találkozzunk de aztán azt mondta hogy inkább még ne. Aztán volt hogy egész éjjel beszélgettünk..és egyszer csak nem írt. Mit csinálok rosszul?
2012. dec. 10. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
13 évesen a legnagyobb probléma :D Hidd el, ha ez össze is jönne, nem tartana életed végéig..
2012. dec. 10. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit... Egyszerűen vagy nem gondolják komolyan, vagy cdak bátortalanok

14/F ;)

2012. dec. 10. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Ott hogy "Majd rámírt egy fiú (barátnőm egyik barátnője)" Ott barátot akartam írni.:D
2012. dec. 10. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok, csak ennyi. Ilyen korban még ne várj sokat a fiúktól, kár is velük foglalkozni.
2012. dec. 10. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom érezte, hogy te egyre komolyabban gondolod a dolgot ő pedig nem akart tőled semmit. Attól, hogy megdicsérjük egy lány külsejét még nem biztos, hogy akarunk is tőle valamit.

Fiatal vagy még fiatal gondolkodással szóval no para.

2012. dec. 10. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb korodbeli kamasz még nem akar igazi kapcsolatot, csak próbálgatják, milyen flörtölni, bókolni egy lánynak. Egy idő után vagy megunják (de nem miattad, hanem mert egyszerűen csak ennyit akartak, szórakozni kicsit), vagy pedig megijednek a személyes találkozótól, ezért inkább nem írnak többet.

Szerintem most még ne nagyon foglalkozz fiúkkal, hisz látod, a 13 évesek többsége még nem igazán érett ehhez a dologhoz. Néhány év múlva jobb lesz. :)

2012. dec. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!