Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a csúnya lányok megmentője?
Úgy látszik,hogy én magam sosem lehetek boldog, mert csak olyan lányoknak kellettem eddig, akik nekem egyáltalán nem jöttek be, de ezek a lányok maguk is úgy néznek ki, hogy szerintem rajtam kívül nem is igazán kaptak esélyt más fiútól még az életben. Egyikről még tudom is, hogy én vagyok neki az első.
Szóval olyan lányokra gondoljatok, akik túlsúlyosak, arcra csúnyák, szakálluk van, szőrösek stb.
Először egy buliban jöttem rá, hogy én a szép lányoknak nem, de a kövér vagy csúnya lányoknak igen is kellek. Rosszul éreztem magam, mert nem tudok vonzódni én sem olyanhoz, aki nem izgat testileg, de a pia miatt azt sem tudtam kivel smárolok.
Aztán neten is észrevettem, hogy folyton tapadnak rám maguktól a csúnyábnál csúnyább lányok, először én is elutasítottam őket, mert szerettem volna olyan lányt, akihez tudok vonzódni, de most már belátom kénytelen leszek beérni olyan lánnyal, akihez nem tudok vonzódni testileg legalább is biztosan nem. Most ott tartok, hogy egy csúnya lánnyak járhatnék, de minél többször találkozunk annál inkább undort érzek, de ha őt elvesztem, akkor a kutyának sem fogok kelleni. Én nem értem, azt hittem a csúnya lányok is helyes pasira vágynak, de a legdurvább az volt, amikor egy csúnya lány helyesnek tartott, de persze a szép lányok csak rondázni tudnak, szóval én kénytelen leszek beérni csúnya barátnővel vagy elkezdek járni prostizni, most ezen filózom. Azt hittem, ha adok esélyt ezeknek a lányoknak, akkor majd megszépülnek vagy mi a fene, de nem így lett, sőt egyre inkább úgy érzem, hogy hibát követtem el. Fura helyzetben vagyok, mert ha elutasítom a csúnya lányokat, akkor lehet örökre egyedül maradok, az fix, hogy egy szé plány sosem járna velem, amikor kaphat egy nagyon jó pasit max a pénzemért, de attól megint nem lennék boldog, ahogy így sem vagyok az, de szerintetek az jó, ha eljátszom a dolgot és boldoggát teszek egy csúnya lányt, ha már nem kell egy fiúnak sem? Valahogy nincs szívem ott hagyni, olyan lelkes, de közben meg ott van az undor, mert szegénynek szakálla is van, valahogy nem is tudom mit tegyek már. :S
na mész a faszomba xDDDDD
Tudod van, mikor inkább senki mint xy
ne magyarázz ennyit,dugd meg őket!
nekem volt már elég sok rendkívül kellemes meglepetésben részem olyan nőkkel,akik első látásra nem a legvonzóbbak.
meg amúgy is.
ha nincs egy rendes nőd akivel kitelelsz,akkor mást úgy sem tehetsz.
max matyizol,vagy fizetsz a nuniért.
akkor már sokkal jobb egy engedelmes nem olyan szép jószág,aki mindenben a kedvre tesz,bármilyen kéjencségben benne van és még boldog is ettől.
Húha! Ha undort érzel, akkor semmiképpen ne randizz vele. Miért kínoznád magad is,meg valószínüleg ez már változni nem fog szerintem....kicsi az esély,hogy egyszer majd megtetszik. Akkor miért várnád meg,hogy szegénykém mégjobban beleélje magát...
Azt nem hinném, hogy egyedül maradsz. Lesz párod biztos. Nem tudom ugyan milyen idös vagy de a szépség relatív...a kisugárzás dönti el, hogy valaki valakinek tetszik-e. Lesz olyan barátnöd,akit szépnek látsz majd és aki têged is annak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!