Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem minden rendben, aztán kiderült, hogy talmi álmokat dédelgettem. Ennyire unalmas lennék?
Figyelt kérdés
a barátom szakított velem, mert azt mondta, nem érzi azt, mint az elején, unalmas vagyok (!). Kész tények elé állított, meg sem tudtam beszélni vele a dolgokat, mert ő már eldöntötte magában, hogy szakítani fog, ezen gondolkodott 3 napig, köpni-nyelni nem tudtam mikor elmondta. Közel fél évig voltunk együtt. Nagyon szeret(t)em. Amikor a szakítás előtt utoljára találkoztunk nagyon jól éreztük magunkat, játszottunk mint a gyerekek:). Vélemények??
Én 17/L, Ő 17/F
2010. szept. 2. 20:24
1/5 anonim válasza:
Vélemény: van ilyen, értékeld, hogy korrekt és őszinte volt. Majd megszokod.
2/5 anonim válasza:
MIt kell azon tárgyalni hogy megunt? Meg amúgyis, ő már eldöntötte, késő.
3/5 A kérdező kommentje:
Az zavar, hogy tenni sem hagyott ellene, de úgy látszik, ti mindent azonnal feladtok :)
2010. szept. 2. 20:28
5/5 anonim válasza:
Ilyenkor tiszteletben kell tartanod a döntését. A volt barátod pedig korrekt volt az alapján, amit írtál. Nem kell kijavítanod semmit, nem máshoz kell alkalmazkodnod. Ha azt mutatod, amilyen vagy Te ténylegesen, és a másik arra azt mondja, hogy nem kell, akkor mindketten jobban jártok a szakítással. Nem az a cél, hogy TI, pont TI KETTEN örökre egymáséi legyetek 17 éves korotoktól, hanem hogy majd egyszer megtaláljátok a magatokat és a párotokat, akivel már le tudjátok élni az életeteket. Persze, így nehéz tanulni a kapcsolatodból, hogy nem kaptál visszajelzést a barátodtól soha. Ha van idősebb bizalmas ismerősöd, beszéld meg vele, hátha tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!