Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel jóban vagyok, és megyünk sokszor sétálni, általában többen de néha ketten. És úgy érzem hogy bírjuk egymást. Hogy mondjam meg neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 00:05
11/11 anonim válasza:
szerintem amikor kettesben vagytok akkor mondd el ezt neki:tök jó veled beszélgetni, de tényleg. erre ő mond valamit vagy csak elmosolyodik és akkor te:figyelj te tökre bejössz nekem/ tök jól nézel ki szóval nem akarsz vele járni? szerintem ez bejön. ha nem akar akkor pedig kérd meg h lécci ne mondja el senikinek, mert nem szeretnéd ha rólad pletykálna mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!