Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell (ene) udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell (ene) udvarolni?

Figyelt kérdés
Sokat hallom, hogy a mai fiatalok nem tudnak udvarolni. Igazából hogyan kellene? Elsősorban lányok véleménye érdekelne.
2009. aug. 20. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom leírni, hogy nekem hogyan kellene udvarolnia a fiúnak/férfinak. Kezdeményezzen ő. Bókoljon. Az első randin fizessen. Legyen illedelmes és tisztelettudó. Apróságok, amikkel engem le lehet venni a lábamról: előre enged, segíti levenni a kabátom, felvenni. Nem tolakodó, az elején nem kíváncsi a szexuális életemre, nem kérdezi meg első randin, hogy szoktam-e maszturbálni (volt rá példa), nem nyomul. Örülnék egy-egy szál virágnak néha. Szeretem, ha nem nekem kell futni a fiú után. Nem várom el, hogy mindig ő hívjon, de ha hívom, akkor vegye a fáradtságot, és vegye fel a telefont, vagy ha nem tudja, akkor később hívjon vissza. Rengeteg apróság. De ami számomra fontos az az idő. Hagyjon időt, hogy kialakuljanak az érzések. Ne érezzem azt, hogy egy hét múlva vagy az ágyában leszek, vagy kereshetek mást magamnak. Jah és a részegen odatántorog hozzám, és próbál egy mondatot kinyögni, de nem sikerül; vagy ír egy iwiw üzenetet tele helyesírási hibákkal, az nem udvarlás.
2009. aug. 20. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bókolsz. Azt mondod, hogy szép, okos, stb. vagy, de jól áll a ruha, de jópofa ez a cipő, stb. Persze csak stílusosan. Pl. ha olyan helyzetbe hozod, hogy okosnak érezhesse magát, akkor odaillő egy dicséret... Mosolyogsz, véletlenül hozzáérsz, lassan közeledsz, nem rárontasz...

Meghívod pl. egy fagyira, lehet apró ajándék - mindez, hogy jól érezze magát veled.

Nem várod, hogy majd kezdeményezzen ő, hanem Te keresed. Írhatsz jó éjt sms-t is.

Rá figyelsz, amikor vele vagy; érdeklődsz felőle; kezdeményezel témákat; kifejezed a viselkedéseddel, hogy érdekel, tetszik és tiszteled. Hazakíséred. Nem foglalkozol más lányokkal legalábbis a jelenlétében.

Most csak így kuszán ennyi jutott eszembe...

2009. aug. 21. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
És igen, nagyon fontos, hogy adj időt. Először ismerkedjetek meg kicsit jobban, s ezt kövesse fokozatosan a testi közeledés.
2009. aug. 21. 01:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért de egy megjegyzés:

A lányok komprikáltak

2009. nov. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!