Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg képesek évek múlva is arról mesélni, hogyan járattak le egy lányt?
Figyelt kérdés
Röviden: amikor még 13-14 éves naiv kislány voltam, addig hülyített egy nálam két évvel idősebb srác, amíg beleestem, aztán mindenki előtt leégetett ezzel. A hétvégén több év után újra találkoztunk, és annak a pasinak mesélt rólam és a 8 évvel ezelőtt történtekről, aki jelenleg udvarolgat nekem. Megjegyzem, az első pasinak komoly kapcsolata van már kb. 4 éve.2012. dec. 10. 15:12
11/12 A kérdező kommentje:
Mivel az egész nagyon gyerekdolog volt, valójában csak annyi történt, hogy találkozgattunk néha, csomót beszéltünk telefonon. Ő persze hamar észrevette, hogy a kislánynak bejön, ha bókolgat, és elhiteti vele, hogy ő a legtökéletesebb nő (!!!!!! - 14 éves voltam...) a világon. Az ilyen találkák általában a nagyközönségtől távol zajlottak. Aztán egyszer egy esküvőre hívtak meg engem, én meghívtam magammal, persze nemet mondott, mert dolgoznia kell, de aztán mégis azt mondta, hívjam fel majd aznap, és és szakít egy kis időt, hogy legalább találkozzunk. Én felhívtam, azt mondta, nem jön. Aztán egy haverja - aki szintén ott volt az esküvőn- odajött hozzám és mindenki előtt azt mondta, a srác üzeni, ne keressem többé, mert a párkapcsolat nem kislányoknak való. Szóval... ilyen és hasonló dolgok hangzottak el akkor a szájáról, és ez még a lightosabb megfogalmazás volt. Azt hittem, elsüllyedek ott... Három év múlva lett először "igazi" barátom, de tele voltam komplexusokkal. Az egyetemi évek alatt jöttem rá, hogy először nekem kell magamban hinnem, és csak utána várhatom el ezt másoktól is. Ergo, túltettem magam mindenen. Épp ezért dühít fel, hogy ő az elvileg jól működő kapcsolata mellett fűnek-fának arról beszél, hogy majdnem lett köztünk vmi, de neki sikerült engem megszívatni...
2012. dec. 10. 16:08
12/12 anonim válasza:
Köszi a részletes leírást :)
Ez alapján szerintem csak magát égeti ha ezzel dicsekszik.. ha normális embernek mondja nemhinném h bárki is rajtad röhögne, max az ő haverjai akik nem mernek ellent mondani neki -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!