Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik, ha sikertelenek a csinos lányoknál akkor képesek kissé lejjebb adni az igényeiket. De a lányok többsége erre miért nem képes akkor sem ha nincs sikerük az alfahímeknél?
"De nem azért randizik velem, mert bejövök neki, SZERINTEM, hanem, mert más sincs, aki egy ilyen csúnya lánynál megalázná magát, kivéve engem persze."
Kiemeltem ezt a mondatot, mert egyértelmű, hogy mi a bibi. A saját véleményed szerint, amit ki is mondasz, de eközben mindent egyértelművé teszel, mintha az szent lenne és sérthetetlen. Önértékelési gondokat látok, aminek valószínűleg rajtad kívülálló okai vannak, de látod mi történt emiatt...
Én értem, ha van sikertelenség, de olyan dolgokat képesek egyesek belelátni szituációkba, ami hihetetlen.
Nem cáfolom amúgy, biztos vannak ilyen nagyra vágyó hölgyek is, de hogy ez tendencia lenne, abszolút nem. Aki szimpatikus, jól érzi magát az ember - és miért mennénk el amellett, hogy tetszene-e neki a férfi? - nyilván úgy áll majd hozzájuk. Olyan fontos dolgokon mentek át, minthogy a kezdeti szimpátia után a személyiség megismerése - és lehet elég rossz képet mutattok magatokról.
"Házasodj meg fiam legyen kit szidni".
"Úgyis mind r*banc - legalább szép legyen"
Amúgy nagyjából igaz lehet, bár sokan tagadják... Naív emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!