Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik, ha sikertelenek a csinos lányoknál akkor képesek kissé lejjebb adni az igényeiket. De a lányok többsége erre miért nem képes akkor sem ha nincs sikerük az alfahímeknél?
üljük meg magunkat
öljük meg magunkat helyesen
ez egy érdekes kérdés
nem tudom miért van hogy egy bizonyos szint alá képtelen vagyok menni... de ez nem ilyen egyszerű hogy csak a külső számít.
ha egy átlagos vagy csúnyácskább pasi akkora arc, olyan jókat lehet vele dumálni meg röhögni, akkor az engem elkezd vonzani. vagy legalábbis egy idő után jön egy olyan érzés hogy na igen, ezzel el tudnék képzelni valamit.
de ez csak akkor van ha nem azonnal nyomul és randira hív hanem haverként elkábít.
a helyeseknél jön be az a stratégia ha azonnal randira hívnak, viszont ott is kétesélyes a dolog mert ha unatkozok mellette, akkor bizony nem kell.
és a "jó" pasik általában csak ilyen számomra uncsi dolgokról beszélnek mint az autók, a legújabb technikai kütyük és olyan divatmárkák amikről életemben nem hallottam, meg ilyen gangnam-style-zenék amik szintén nem érdekelnek meg nekem ismeretlenek mert nem követem a divatot.
szóval általában az szokott lenni hogy megismerkedek egy új társasággal és ott a közös beszélgetéseknél pár hónap alatt megtetszik egy átlagos vagy csúnyácskább pasi személyisége és lassan a külseje is és így lesz valami.
de ez csak akkor van ha tényleg érdekes az illető és nem egy önsajnáltató, csajgyűlölő, nagyon szerencsétlen valaki.
"Csak az a gond, hogy amíg ezek a lányok így viselkednek és csinosak is hozzá, addig a legtöbb pasi szeme meg fog akadni rajtuk és tudnak miből válogatni. Vagyis sajnos az ilyen lányokat erősíti az amit mondtál, mert van vevő (sokszor helyes pasik) a portékáikra, vagyis saját magukra."
Nem. Ezeket a csajokat az motiválja, hogy sok pasi feladja a teljes személyiségét és átmegy, akart nélküli papucsba, egy halvány figyelemért. Sőt a figyelem reményéért. Ha leszarnátok őket, akkor semmit sem tudnának csinálni.
"A gond ott van, hogy a jó csajok, a bombázó nőcik azt kapnak meg olyan külsővel akit akarnak. AKIT AKARNAK."
Persze, csakhogy egy nő szavatossága hamarabb lejár, mint egy férfié. És, aki csak a külsejét tudta felmutatni, az 30 felett már b.szhatja, mert a férfiak le fogják szarni és a 20-on éves kis ribik után fognak futni.
A 24 éves srác jól látja. Ha nem tisztelitek, sőt kifejezetten gyűlölitek magatokat, akkor mégis mire fel szeressen titeket más?
Mindegy mit írunk ide, úgyis jön az sok hülye rinyálós közhely, hogy a csajoknak, csak a kigyúrt, milliomos, magas, diszb.zik kellenek. Az a baj, hogy az ilyen hülye p.csák igényeinek akartok megfelelni. Ha fele annyit tennétek magatokért, mint amennyit itt siránkoztok, akkor már rég lenne csajotok. De csináljátok csak nyugodtan, ezzel csak magatokkal b.sztok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!