Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú de van barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de van barátnője mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval én már régebben is majdnem jártam ezzel a fiúval de végül nem jött össze. Most egy ideje van egy csaja, nem rég kb. 2 hete mondta nekem hogy már nem olyan jó a kapcsolatuk és megkérdezte tőlem hogy járnék-e vele. De nem szakítottak. Tegnap pedig megkérdezte hogy van-e pasim és utána pedig délután láttam őket együtt és nem tűnt úgy mintha valami baj lenne a kapcsolatukkal. Segítsetek kérlek nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!!!!! Mit csináljak?

2012. dec. 9. 20:59
1 2 3 4
 21/35 Mókusgyilkos ***** válasza:

áhh ezért a linkelésért tartozol nekem te lány.. direkt kerültem ezt a kérdést mint a tüzet.

Freak:

1.: a hirtelen hangzatos szavakkal dobálózok mert most aztán megmutatom ki vagyok stílus iszonyatmód irritáló ha esetleg eddig még nem szóltak volna neked.

2.: azt szeretném én látni ahogy te sztoikus nyugalommal tűröd ahogy a párodat épp "elveszi tőled" 1 semmilyen szinten sem elítélhető leányzó.. :)

3.: bizonyára én vagyok a korlátolt idióta de mi is azzal a baj ha lenéznek vkit aki bőven alacsonyabb rendű?:D

azért ne essen már bele a morális szürke zónába az h vki pasijának lenyúlásához kér tippeket a kedves kérdező.[megjegyezném h te sem hanyagoltad éppen a lekezelést a különbség egyedül a csomagolásban volt]

ami meg az e-pénisz méregetést illeti: tekintve h csajok vagytok mind virtuálisan mint in real life nagyobb pénisszel bírok ez szinte biztosra mondható úgy h vita izé veszekedés lezárva :D

kérdező: minősíthetetlen legalja kategória :)

miért is?

ha a csaj kavart az exeddel v tudom is én már mit írtál: akkor te miért is csinálod ugyanezt ha 1x az neked rossz volt? mégis miért? talio elv? mivel is vagy jobb nála? és miért is kellene bárkinek többre tartania téged mint te azt a csajt? :)

oké nem álszenteskedek 1x én is nyúltam már le csajt és végül is jól jött ki a lépés [az utolsó amit hallottam a gyerekről h benyögte h ő akkor pap lesz :D keresztény egyház tartozol nekem] mondhatnánk h ez is gusztustalan volt de legalább annyi gerincet sikerült magamba erőltetni h [némi idő elteltével mert eredetileg nem volt jelen ez a szándék!] mikor kiderült h na nem csak haverkodni kéne a lánykával akkor közöljem ezt ő férfiasságával is :)

2012. dec. 9. 23:20
 22/35 anonim ***** válasza:

Mókusgyilkosnak:

1. Én nem akarom megmutogatni, hogy ki vagyok, nekem igaziból nem maradt már egóm, ezért írok olyan szabadon, senkit nem is érdekel szerintem, hogy én ki vagyok.

2. Nekem olyan pasi nem kell, akit le lehet nyúlni. Nem érdekelne a lány, hanem az érdekelne, hogy miért egy olyan emberrel voltam, aki nem szeret engem, mivel rögtön el lehet hódítani tőlem. Rá haragudnék. A lányra egy rossz szavam nem lenne, hiszen nem az állatvilágban vagyunk, nem pisilem le a barátom így jelezvén a többi nőstény felé, hogy az enyém, főleg, ha ő pedig feléjük kacsintgat simán.:D Nem a tulajdonom. Nem lehet "ELVENNI", mert nem egy tárgy, hanem egy szabad akaratú ember.

3. Nem tartom a legjobbnak, ha valaki zsigerből lenéz valakit. Amúgy az első válaszom az volt, hogy várja meg, amíg szakítanak, mert úgy gondoltam, hogy utána van ott az ideje, hogy azon gondolkozzon, hogy mit csináljon. Nem úgy értelmeztem a kérdést, hogy arra kér tippeket, hogy hogyan "NYÚLJA LE" a pasit. Ott volt alternatívaként, hogy várjon, mivel azt nem zárta ki, teljesen illett oda válaszként.

2012. dec. 9. 23:39
 23/35 anonim ***** válasza:

Mókus, oylan nicns hogy nagyobb van, mert nekünk nincs. Bár ha az anatómiában teljesen megbízunk..na de ez már fúj

Am, akkor én meg mondjam azt hogy nagyobb cicim van? xD

2012. dec. 9. 23:44
 24/35 Mókusgyilkos ***** válasza:

sunset: ezt látatlanba nem igazolhatom :D de azt hiszem az urad tarkón baszna a motorral ha megpróbálnám össze mérni :P

freak:

az 1.re: tényleg no offense de azt hogy? ha ez nem csak szöveg volt hanem halál komolyan kellene vennem akkor legalább annyi helyrehozandó dolog van benned mint sunsetben max más természetű.

amennyiben ki várja a természetes szelekciót akkor nincs gáz [mondjuk

2.: oké hát ha így gondolod akkor gondod így én a magam részéről a főtéren koncolnám fel a drágát :)

3.: a zsigerből részét nem tudom hova tenni mivel ugye morális problémák vannak a kérdezővel ami meg nem olyan természetű h na ránézésre azt mondom h te alsóbbrendű vagy. amíg ki várja a természetes szelekciót addig nincs gáz. ugyanakkor ha 1. körbe nem jött össze a járás akkor tulajdonképp most minek ez a 2. kör? [mondjuk ez nem került elő eddig szóval érdemelt volna 1 külön pontot]

2012. dec. 10. 00:09
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát az biztos. De hazudni én meg nem szoktam:D
2012. dec. 10. 00:11
 26/35 anonim ***** válasza:

Mókusgyilkos:

1. Mit kellene helyrehozni? Azért nincs egóm, mert rossznak éreztem magam, amíg volt, pökhendi voltam. Azóta felfogtam, hogy én is csak egy vagyok a több milliárdból, és nincs miért fennkölt módon elkülönülni, és lázongani, ha valaki lenéz. Így szabadon írom a véleményem mindig mindenről, mert nem tud meghatni a válaszként érkező esetleges kritika. Ugyanis vagy olyat tartalmaz, amit tudok magamról, így nem ér pofonról, vagy pedig a másik egójának a tombolása. De ez most eléggé off.:)

2. Hát jó, te dolgod.:)

3. Én azon az elven vagyok, hogy várja ki, és kész, ezt a tanácsot is adtam. Ha ezt tenné, szerintem semmi morális probléma nem lenne vele. A 2. kör dolog pedig helyzetfüggő nagyon erősen, de erről nem tudunk semmit, a kérdezőnek kellene felvilágosítania minket.

Amúgy pedig csakazértis nekem van nagyobb mellem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444 (X'DDD muszáj volt.)

2012. dec. 10. 00:26
 27/35 anonim ***** válasza:
*pofonként
2012. dec. 10. 00:26
 28/35 Mókusgyilkos ***** válasza:

1.: ezt pübe letudtam.

2.: túl van tárgyalva.

3.: szintúgy.

4.: akkor most már a te pasid is le fog ütni? ez bizony össznépi mérőszalagozást igényel.. tricikli szagot érzek :D:D

2012. dec. 10. 01:19
 29/35 anonim ***** válasza:
Szegény Mókus:( Laposra fogják verni benne még a kaksit is xD
2012. dec. 10. 05:45
 30/35 anonim ***** válasza:

Ez itt már fórum. És amúgy is. NE TEGYÉL SEMMIT!!! Nem kellesz te oda. Most púderezhetnék, hogy "jajj, hát érted,nem a te hibád", meg hogy "te szegényke", de inkább megmondom neked a véleményem.

ELEMZÉS:

"megkérdezte tőlem hogy járnék-e vele.": Na persze...

"megkérdezte hogy van-e pasim.": Érdeklődik, ismerkedik.

"délután láttam őket együtt és"...:Te kémkedsz utánuk?

"nem tűnt úgy mintha valami baj lenne a kapcsolatukkal":hazudott, és kész. Könyörgöm mire számítasz?

...

2012. dec. 10. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!