Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú de van barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de van barátnője mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval én már régebben is majdnem jártam ezzel a fiúval de végül nem jött össze. Most egy ideje van egy csaja, nem rég kb. 2 hete mondta nekem hogy már nem olyan jó a kapcsolatuk és megkérdezte tőlem hogy járnék-e vele. De nem szakítottak. Tegnap pedig megkérdezte hogy van-e pasim és utána pedig délután láttam őket együtt és nem tűnt úgy mintha valami baj lenne a kapcsolatukkal. Segítsetek kérlek nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!!!!! Mit csináljak?

2012. dec. 9. 20:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sok különbség van a te és az én válaszom között kulturáltság terén is, és annyit megsúgok, hogy nem a te javadra. Ha már az egyiket dühkitörésnek kell nevezni, szerintem inkább a tiedre illik ez, nem az enyémre, de te tudod... Már az sem normális, hogy olyanokat írsz le, hogy ki kit fejezne le. Tegyél már rendet magadban, ember!

Az nem kontárkodás, ha egy nő jelzi egy foglalt férfinak, hogy ott van ő is, mint alternatíva (ez nem rámászás, puszta jelzés), mert meglehet, hogy sokkal jobban tudnák egymást szeretni, jobban összeillenének. A férfi kezében van a döntés. Ezt pedig illik elfogadni. Aki nem teszi, az nem is szereti a párját. Ha valakit szeretünk, el kell engedni, ha mással boldogabb tud lenni! De ha nem így cselekszik valaki, akkor az elég önző, éretlen, ha pedig a 3.-at hibáztatja, akkor még groteszk módon nevetséges is. :)

Szerintem neked semmi jogod lenézni bárkit is, főleg, hogy még írni sem tudsz nőiesen, helyesen, normálisan.

(kérdezőnek meg üzenem az előző nekem szóló kommentjére, hogy szívesen :) )

2012. dec. 9. 21:49
 12/35 anonim ***** válasza:
:DDd Ja, tlg szólásszabadság van, bocs, elfelejtettem te felettem felülemelkedő teljesen ésszerű és ésszerű nő:D
2012. dec. 9. 21:50
 13/35 anonim ***** válasza:
Tőlem aztán oszthatod még itt az észt, nem nekem kínos, hogy elég csúnyán alulmaradsz az értelmi korlátjaid miatt. Szóval te tudod.:)
2012. dec. 9. 21:52
 14/35 anonim ***** válasza:

Ez igen!

Kíváncsi lennék ki ül a gép előtt, milyen kulturált személy. Aki csak veszekedni tud, de vitázni nem. Privátba írj, és akkor elhiszem. Aztán most ide kapok egy offot megint, a kérdezővel együtt, hogy egy ilyen és olyan embernek én, a nagy Kalliopé nem vagyok hajlandó privátot írni..így úgy..:D(:

2012. dec. 9. 21:55
 15/35 A kérdező kommentje:
na valaki írjon még nagyontetszik a fiú!!
2012. dec. 9. 22:15
 16/35 anonim ***** válasza:
81%
Jó nagy qrva lehetsz ha ezek után a válaszok után még mindig vársz valamit! Mit nem értesz azon hogy hagyd békén? Ha akarna tőled valamit akkor veled lenne! Mit nyomulsz?? Nem elég az, hogy neked tetszik! Mindenhez 2 ember kell! Te egyedül vagy! Ők ketten! Tudsz számolni??
2012. dec. 9. 22:21
 17/35 anonim ***** válasza:

Igazán nőies dolog, mint "alternatíva" bele pofátlankodni mások kapcsolatába, ha jól működő a kapcsolat, ha nem.

Egy normális ember tiszteletben tartja mások kapcsolatát, legyen az férfi vagy nő.

De ha még is csak megteszi az illető, belepofátlankodja magát egy kapcsolatba, szétszedi őket, akkor mit gondol? ha egyszer megtörtént, máskor is megfog.. jön majd megint egy 3.

és az ember azt kapja amit ad.

2012. dec. 9. 22:28
 18/35 A kérdező kommentje:
nyugi van már nem házasságot kötöttek ezek az emberek, de említeném újra hogy ez a lány kavart az én volt fiúmmal!
2012. dec. 9. 22:41
 19/35 anonim ***** válasza:

és téged feljogosít hogy ugyanilyen ***** legyél?

legyen kicsit több tartásod, és többre is fognak tartani

2012. dec. 9. 22:42
 20/35 anonim ***** válasza:

és akkor most revansot akarsz venni? :D

legalább ennyivel tartanád magad többre, hogy nem süllyedsz le a szintjére. méltóságot kérek kicsivel többet.

gyerekes ez a gondolkodás.

de tudod mit. ha akarsz pótkerék lenni.. legyél csak. te életed. ti életetek. viseld a következményeit.

2012. dec. 9. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!