Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekoptatni akart, vagy csak féltékennyé tenni hogy megtudja mennyire fontos nekem? Többi lent
Már körülbelül 2 hete beszélgetek a lánnya nekem a ő be van jelölve közeli ismerősnek ezért hogy miket oszt meg facen stb. beszélünk beszélünk hirtelen xy már nem egyedülálló hanem kapcsolatban van közvetlenül ezután kb 10 perccel megoszt egy képet azzal hogy mindig küzdj, és SOHA ne add fel!;)
ma megint megnéztem az értesítést hogy kapcsolatban van-e
és az oldal nem található szóval kitörölte na most vagy féltékennyé akar tenni és azt akarja hogy jobban hajtsak
vagy csak leakart koptatni.Szerintetek? eddig szerintem nagyon úgy viselkedett mint akinek bejövök...
Én lány vagyok, és annyit tudok mondani, hogy szerintem mondd el neki, hogy tetszik neked. Ha azt mondja, hogy te is bejössz neki, akkor nyertél, ha meg nem, akkor legalább nem marad meg benned az a "mi lett volna, ha" típusú dolog. És úgy gondolom, hogy jobb, ha tiszta vizet öntesz a pohárba. Nem muszáj rám hallgatni, én csak adtam egy ötletet, ha elmondod neki, akkor majd megírod nekem, hogy mi történt? :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!