Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen viselkedés kelti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen viselkedés kelti fel az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés
Már jóideje (több, mint 1 éve) randizgatok egy férfival, de valahogy mindig azt érzem, hogy én többet teszek a dologért, ami ugye nem túl jó.. Most elvileg együtt vagyunk, de kb. sz*rik az egészbe... Apró dolgokra gondolok, pl heti 1x írok neki egy kedves sms-t és válaszolni sem válaszol mindig...(de mikor együtt vagyunk, akkor látom, hogy örül, hogy vagyok neki, és jól is érzi magát velem, de nekem az nem elég, hogy heti 1-2x találkozunk és a többi napokon szinte nem is kommunikálunk...) És eljutottam arra a pontra, hogy a holnapi találkozáson már nem leszek olyan, amilyen, csak hogy kicsit kapcsoljon.. Mondjam meg neki, hogy zavarnak ezek a dolgok, és hogy nekem ez így nem megy, vagy pedig előtte csináljam a bevált módszert? Vegyem elő a "lesz*rom" stílust...? :D Vagy mit kéne tennem?
2012. dec. 8. 15:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Kifogtál egy balfék bélát.Én is ilyen lennék,nem játszanám a nagy hős udvarlót,pont ezért nem is randizok,a te férfid is inkább hokizzon. :DD
2012. dec. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!