Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el?

Figyelt kérdés

Ma este átjön egy haverom, akibe bele vagyok zúgva matekot korrepetálni. Hogyan tudnám lenyűgözni?

(15/L)

2012. dec. 8. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
térdelj le és szeresd
2012. dec. 8. 12:52
 2/8 ktk312 ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz :)

Öhm ha szép vagy nem lesz nehéz;)

Mássz rá! Ha belevaló a pali biztos beléd szeret :D

Ha viszont nem vagy túlzottan előnyös külsejű illető akkor próbálkozz, viccelődj, szolidan érintsd meg a combját vagy máshol, ne legyél túl rámenős ;)

2012. dec. 8. 12:54
 3/8 A kérdező kommentje:
tudja, hogy bejön :D és a kinézetem is okés . :) nem vagyok a legszebb, de egyáltalán nem bányarém:D
2012. dec. 8. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Fogadhatod kicsit lengén öltözve is. Pl melltartó nélkül a ruhád alatt, mert Te otthol így "kényelmesen" szoktál lenni!

Vagy rövid, bő szoknya, ami időnként kicsit fel is csúszhat.

Lehetsz finoman kezdeményező! De csak finoman, hogy ne kelts kúrvás benyomást.

Hajrá!

2012. dec. 8. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:

ne már,emberek,15 éves :D

főzz neki egy kakót,és írjátok meg együtt a lecót :D

2012. dec. 8. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az utolsóhoz, főzz neki kakaót, csinálj neki szendvicset, írjátok meg a házit majd este 9-kor usgyi haza
2012. dec. 8. 13:10
 7/8 A kérdező kommentje:
épp mondani akartam, hogy nemár, 15 vagyok :DD és nem a k.rvábbik fajta, akármit is gondoltok a 15 évesekről :/
2012. dec. 8. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
mutasd meg neki a salátádat azt majd ha belerakja a vonalzóját akkor tudod hogy okés a dolog
2012. dec. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!