Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meleg srác vagyok. Egy heteró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srác vagyok. Egy heteró fiú írogat nekem, miért?

Figyelt kérdés

Megkeresett i.exen egy srác és minden nap több levelet is küld nekem.Ismerkedik,kérdezget.Meg is tetszett nekem és tudja hogy meleg vagyok.Rákérdeztem,van-e valakije és azt mondta nincs de a lányokat szereti.Akkor minek írogat?Érdemes udvarolnom neki szerintetek?

Aki nem szereti a melegeket kérem ne írjon mert azzal nem leszek előrébb:) köszönöm

2012. dec. 8. 12:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát előbb-utóbb rá fogok kérdezni direktben a randira.Írogat lányokról,meg megosztja velem a gondolatait,napi többször is,érdeklődik rólam.De azt meg nem akarom,hogy írogatunk,elképzelek valamit aztán koppanok.
2012. dec. 10. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne 'randira' hívd, csak beszélj meg vele egy találkozót! A randitól megijedne :)
2012. dec. 11. 08:23
 13/15 A kérdező kommentje:

kezd idegesíteni,hogy egyből válaszol,személyes dolgokat kérdez és mond,de mindig kihangsúlyozza,hogy van egy csaj,aki tetszik neki,mikor nyilvánvalóvá tettem,hogy nem keresek barátságot vele.Letiltom.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2012. dec. 11. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha találkoztok is, ne nyomulj rá. Ha tényleg heteró akkor nem jönne be neki, ha meg még nem tisztázta le magában a dolgot akkor megijedhet! Hagyd, hogy az ő tempójában haladjanak a dolgok!

23 meleg F.

2012. dec. 14. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézd, sok oka lehet. Lehet tényleg heteró, és csak a haverkodás hajtja, mivel nincsenek barátai vagy pusztán unalomelűzés célja miatt. A másik, hogy esetleg biszex, de nem meri bevallani tán még saját magának sem. De az is lehet, hogy kamus homofób, aki későbbiekben fenyegetéssel áll majd elő. Bár a homofóbok állítólag látens melegek, és elfolytott vágyaikat inkább agresszív lealázással fejezik ki, mivel így fedik magukat az igazságot eltakarva.
2013. márc. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!