Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srác vagyok. Egy heteró fiú írogat nekem, miért?
Megkeresett i.exen egy srác és minden nap több levelet is küld nekem.Ismerkedik,kérdezget.Meg is tetszett nekem és tudja hogy meleg vagyok.Rákérdeztem,van-e valakije és azt mondta nincs de a lányokat szereti.Akkor minek írogat?Érdemes udvarolnom neki szerintetek?
Aki nem szereti a melegeket kérem ne írjon mert azzal nem leszek előrébb:) köszönöm
kezd idegesíteni,hogy egyből válaszol,személyes dolgokat kérdez és mond,de mindig kihangsúlyozza,hogy van egy csaj,aki tetszik neki,mikor nyilvánvalóvá tettem,hogy nem keresek barátságot vele.Letiltom.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Hát, ha találkoztok is, ne nyomulj rá. Ha tényleg heteró akkor nem jönne be neki, ha meg még nem tisztázta le magában a dolgot akkor megijedhet! Hagyd, hogy az ő tempójában haladjanak a dolgok!
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!