Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetero vagyok de bejön sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok de bejön sok meleg srác! Ez baj?

Figyelt kérdés

lány vagyok félreértés ne essék. xd eddig csak férfias srácokkal jártam, meg ilyen deszkásokkal, de mostanában elkezdtek tetszeni a meleg srácok... mármint, a stílusuk, a személyiségük. az összes meleg srác akit ismerek bulizós, beszédes, vicces. csomót lógok velük. a legjobb haverom is meleg és jobban elvagyok vele mint bármelyik lány barátommal.

baj, hogy úgy érzem kezdenek tetszeni?... 17/L

2012. aug. 23. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

nem!

Nekem is tetszenek a meleg csajok!

2012. aug. 23. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen mert ők lányok,fiú testben.Velünk máshogyan tudsz beszélni.

Én is heteró vagyok még is tetszenek a leszi csajok

2012. aug. 23. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Hát, b.uziktól ne várj semmi komolyat. Előttük hiába tolod le a bugyit, ők inkább bekapják egymásét xD. Normális, hogy bejönnek hisz te heteró csajszi vagy és neked a fiúk tetszenek nem? Szóval ők is fiúk, csak nekik jobban tetszenek azok akiknek botjuk van. Egyébként nincs veled semmi baj.
2012. aug. 23. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
nem hogy nem baj! egyenesen fantasztikus!
2012. aug. 23. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Igen tipikus mai ízlésficamos tini vagy. De legalább nem lógsz ki a sorból. Még 3-4 ilyen generáció és orvosi vizsgálat kell majd, hogy meg lehessen állapítani fiúval v. lánnyal van dolga az embernek.
2012. aug. 23. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, szerintem ez bizonyos szintű mazoizmus.
2012. aug. 25. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
a meleg pasik jobban adnak magukra nem csoda ha ez neked bejön
2013. dec. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!