Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen szöveggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen szöveggel szólítson le benneteket egy fiú pl. az utcán?

Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik, mi az ami nem?
2012. dec. 7. 22:25
 1/8 anonim válasza:
Pl ha valaki megszólít, hogy "Szia! Tetszel, nem lenne kedved találkozni ekkor, meg ekkor" az jó, de s béna csajozós dumákat inkább hagyd, mert az nem jön be.
2012. dec. 7. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem egyszer leszólított egy fiú, tök kedvesen, természetesen, hogy "Ne haragudj, hogy csak így megállítalak, de nagyon helyes lány vagy, lenne kedved meginni velem egy kávét?" Szerintem egy ilyen normális mondattal sokkal többet érhetsz el, mint bármilyen más csajozós dumával :)
2012. dec. 7. 22:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Ilyen egyszerű dolgokra gondolok én is, csak kíváncsi vagyok nektek mi az ami tetszik :)
2012. dec. 7. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, nyílván nem vagy helyes pasi, ha már itt kell kérdezgetned a csajozásról. Sajnálom, de jó, ha tudod, hogy a lányok csak is a HELYES FIÚKRA VÁGYNAK!

Hagyd őket békén és hagyd meg a HELYES PASIKNAK!

2012. dec. 7. 23:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Helyes pasi nem lehet zárkózott típus? Nincs sok barátom, nem vagyok az a nagy társasági ember, de ez miért zárja ki hogy helyes legyek? Nem akarok egoistának tűnni, de lehet meglepődnél :)

Gondolom most paradoxonnak véled a helyes pasit és a zárkózottságot. Nem volt felhőtlen gyerekkorom és akkor finoman fogalmaztam. Ennyi az oka és tisztában vagyok a gyengeségemmel.

És csak arra vagyok kíváncsi, a többség mit igényel, de szerencsére semmi extra feltétel nem volt eddig, sőt én ennél sokkal többet is szoktam nyújtani.

2012. dec. 7. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne valamilyen nagymenős, béna csajozóssal. Amilyen kedves vagyok, telibe röhögném. De ha tök normálisan, korrektül elmondja, miért jött oda, akkor az szimpatikus. Vaaagy, esetleg valamilyen szokatlan (az se baj, ha kicsit átlátszó) dumával. Bírom a kreatív embereket, úgyhogy ha valaki valami szokatlan dologgal szólítana le, ami meglep (engem már nagyon nehéz meglepni ilyen téren, volt részem már jóban-rosszban :D ), akkor nyert ügye van.
2012. dec. 8. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazából bármi jó, csak ne légy bunkó. De nálam az őszinteség és a semmi-sallangos-hülye-duma az igazán nyerő.
2012. dec. 8. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyen vicces és kicsit bunkó! Ja és. Legfontosabb, hogy helyes legyen!
2012. dec. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!