Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Addig tényleg nem lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig tényleg nem lehetek boldog, amíg nem leszek gazdag, pénzes?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a lányoknál hiába próbálkozom nem kellek egyikőjüknek sem, úgy látom a külsőm miatt van minden, csúnya vagyok és már kedvem és erőm sincs tovább égetni magamat a lányoknál, úgyis csak a jó pasikra bukik mindegyik. El akarom engedni ezt az egészet, mégis olyan nehéz. Ma is láttam párokat, nagyon fáj, hogy engem senki sem szeret, egy lánynak sem kellek. Ha pénzes lennék, legalább a pénzemért szeretne valaki, de így szegény, csóróként kinek is kellenék, csúnya srácként?!

Bárcsak jó pasinak születtem volna, most imádnának a lányok! Így meg csak utálnak meg undorodnak tőlem. :(

2012. dec. 7. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

kor? 14-15?

Nézd mikor volt bnőm boldog voltam,mikor vége lett egy kupac szerencsétlenségnek éreztem magam..és úgy voltam vele senkinek nem kellek

DE más miatt is lehetsz boldog,barátok,szórakozás,elismerés,ami lehet szimplám barátaid által vagy neten bár ez kockán hangzik

..de a szükséglet piramisban bentvan

ha gondolod dobj egy privátot és mondok valami okossat:)

2012. dec. 7. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Ne sajnáld magad..! Attól még jobban elveszted az önbizalmad..

Egy NORMÁLIS csaj (nem a rib*ncok..) nem a pénzre, külsőre megy.. (ha engem nézel [és nagyon úgy tűnik hogy egy korosztály vagyunk.. :DD] aki tetszik alacsony és mindenki szerint gázul néz ki etc. de mért érdekel az engem? normális.. lehet vele beszélgetni és szerintem ez a fontos..)

Szóval.. önbizalom.. jófejség.. és hajrá..

Tudom hogy nem sokat segítettem de ez így cirka 4,5 óra tánc után kimerítő.. :DD

De ha gondolod dobj privit.. holnap már használhatóbb leszek szerintem..

14l

2012. dec. 7. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

De kár h nem vagy nagykorú, különben udvarolnék neked... még nagykorú nőben is ritka, ha nem a külső számít neki, se nem a pénz, hanem a valódi értékek...

Bár sok nő állítja, amit te, miközben mégis a felszín számukra az érték... szóval így neten át, fene tudja...

2012. dec. 7. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 14 éves lány! Ha nálad bepróbálkoznék valahol biztosv agyok benne, hgoy te is durván elutasítanál, sőt talán még ki is nevetnél vagy kigúnyolnál.
2012. dec. 7. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szarnak rád, lenéznek, szarba se néznek, akkor mit vágysz te az ilyenekre! Hagyd őket a fenébe, a te álláspontodból ezek mind aljadékok. Keress alternatívákat. Semmi mást nem tudsz tenni. Ott vagy meglőve,hogy ha sok pénzed lenne, akkor tudnál változtatgatni a külsődön, meg ha sok pénzed lenne, de az előbbihez nem volna kitartásod, akkor sorra fizethetnéd a kéjpinákat magadnak. De így 100% osan vert helyzetben vagy. nem irígyellek pajtás. Nekem nincsenek ilyen bajaim, mégsem vagyok, leszek sose boldog, szóval ha ez támaszt ad, vannak még lelki toprongyok bőven.
2012. dec. 7. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezek szerint túl fiatal vagy még ahhoz ,h lélekből olvass, és kevésbé törődj a másik lelki megnyilvánulásával.

Létezik persze egy foka a negatív lelki megnyilvánulásoknak, amiből már kellemetlensége lehet az embernek, de hidd el, egy fiatal lány ha gúnyol, az egyrészt nem vészes, másrészt meg sokszor két esélyes: ha tetszel a lánynak, sok esetben akkor is gúnyolódással leplezi zavarát, vagy leplezi tetszését irántad.

ÖNBIZALOM HIÁNYOS VAGY - EZ A BAJ! Sok lány elégedetlen a külsejével, még ha szép is, és boldog (lenne), ha egy olyan pasi felszedi, aki bár nem szép, DE LELKILEG OLYAN, AMILYEN KELL NEKI: határozott, nem beképzelt, de van önbizalma, őszinte, de tud bókolni, figyelmes, kulturált, értelmes, érzelmes férfi!

Tapasztalatból mondom. Szóval ilyen apróságok ne aggasszanak, hogy kinevet, stb. Nem érted még a női gesztusokat és a női lelket, ezért az ÖNISMERETEDET fejelszd ÉS A CSAJOK LELKÉNEK KIISMERÉSÉRE törekedj, ez az alap a csajozáshoz. Utána a többi jön magától, HA ÉP ELMÉJŰ CSAJOK KÖZÖTT LEHETSZ, ÉS NEM CSUPA FELSZÍNES P*CSA KÖZÖTT.

Csajozz addig, amíg össze nem jön egy. Tudod mi lehet gond? A NAGY FOKÚ pénzhiány, amikor már utazni sincs pénze az embernek olyan közegbe, ahol épelméjű lányok vannak.

Én egy faluban lakom, tele ESZEMENT emberekkel, p*csákkal! Tisztelet a kivételnek, de azok meg elbújnak itt.

A BELSŐ ÉRTÉK A DÖNTŐ: ÉSZ ÉS ÉRZELMI VILÁG! Értelmes és érzelmes nőt keress, ne feltétlen szépet! A kevésbé szép előnye ráadásul, hogy nincs miért (olyan fokon) féltékenynek lenned rá, mint egy top modellre, és elszedni se valószínű, hogy fogják, mellőled!

2012. dec. 8. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Óó.. nehogy azt hidd hogy, ha sok a pénzed akkor minden lány ott fog térdelni előtted,ez nem így van.

Nekünk is elég sok pénzünk van (anyu-apu 2 szép merci nekem saját autó, szép nagy ház) én is szeretnék végre egy barátnőt de még sincs. De ha valahova elmész nem fogják látni hogy milyen kocsikulcs van nálad és hogy mennyi pénz van a kártyádon.. csak ha ott villogsz a telóval autóval pénzel vagy bármivel ami szerintem elég visszataszító.

egy átlagos 18/f

2012. dec. 8. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves előző, és miért nem sikerült eddig bnővel összejönni?

Amúgy semmi gond evvel 18 évesen. Nekem 19 évesen lett életemben először barátnőm.

De hátha tudok ötletekkel szolgálni. Na nem , mert gazdag fazon vagy. :D Többeknek írtam már használható tanácsot.

Felőlem priviben reagálhatsz rám, szívesen adok ötleteket. :) És persze nem kötelező itt sem, sem ott. ;)

Jókat kívánok neked és minden magányosnak. :)

2012. dec. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!