Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiúba bele tud szeretni vajon valaha is egy szép, vonzó lány?
El kéne már felejteni a saját magunk és mások kategorizálását is - talán könnyebb lenne az élet.
Ha te nem úgy gondolnál magadra, hogy te vagy "a csúnya srác", a jövendőbelidre pedig, hogy ő "a szép lány", akkor esetleg nem görcsölnéd túl a dolgot, hanem hagynád, hogy kialakuljon a helyzet.
7-es, dehogynem. Csakhogy nála nem az a helyzet, hogy nem kell egy lánynak sem, kellene ő a lányoknak, ahogy írja, csak nem a szépeknek: "Próbáltam boldog lenni olyan lányokkal, akik nekem nem jöttek be külsőre, de ő nekik helyes voltam".
Érthető az is, hogy a kérdező is, ahogy mindenki, elsőre a külsőt veszi észre. Csak nála ez is marad a további szempont. Ha szerencséje van, talál olyat, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz külső ide, vagy oda.
15-ös, én minden olyan elvárást igazságtalannak érzek, ami úgy kezdődik, hogy: én csúnya vagyok, szeress csúnyán, de te legyél szép, mert én csak szépen tudlak szeretni.
Másfelől olyannal lenni, akihez nem tudunk vonzódni, csak azért, hogy legyen valakink, szintén nem túl jó senkinek. Nem könnyű ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!