Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég csúnya vagyok szerintetek így lehet valaha barátom? 18L
Helló, ha jó tested van, nem annyira gáz. Nekem egyetemen egy lófejű, nyúlszájas csaj tetszett :) Olyan volt a személyisége, hogy nem láttam csúnyának...
És, ha már modern idők, szerintem Lady Gaga arca nem túl szép. Mégis menő csaj.
ha gondolod, írj privit.
ezt igy nem tudom eldönteni írjál privit és küldj képet és elmondom a véleményem
én minden lányba láttam idáig szépséget :)
Szia, ha így állsz hozzá a helyzethez, akkor elég sokára fogsz összeismerkedni bárkivel.
Először is ne görcsölj ezen ennyit, mert csak saját magad idegesíted fel vele, másodszor a személyiséged is sokat számít, nem mindenki a topmodell csajokat keresi, mert sokaknak több nyújt, ha tudnak egy jót beszélgetni a kedvesükkel, stb. Legyél egy kicsit magabiztosabb, mert ez meglátszik a kisugárzásodban, és sokakat meg lehet ezzel fogni. Ja, és járj el otthonról, ismerkedj, és ne hátrálj meg akkor sem ha visszautasítanak, csak fel a fejjel :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!