Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak, mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Egyik nap egy étteremben egy barátnőmmel beültünk, nem messze egy tök helyes pasi ült a haverjával. Ott nézegettem, mosolyogtam rá meg mindent csináltam, észre is vette, visszanézett, mosolygott, de látszott tök zavarban van. És nem jött oda. :( Arra vártam volna. Végül sajna leléptek pedig mi is már elmenőben voltunk.

Mit lehet ilyenkor tenni? Talán a pultnál kellett volna inkább ácsorognom?

Most épp nincs senkim, próbálok ismerkedni, lehet mondani menjek pub-ba, étterembe, moziba színházba de ott csak leülni lehet és nézni ki a fejemből. Egy szórakozóhelyen ahol lehet táncolni ott legalább közelebb lehet kerülni a kiszemelthez, viszont sajnos az ilyen helyek tele vannak atom részeg alakokkal akik csak azt akarják (főleg hogy nagyon be vannak vagy eleve is).

2012. dec. 6. 18:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De az a pasi aki nem lép mikor egy nő rámosolyog, az vagy nem férfi vagy nem érdekli őt igazán a csaj.

Igenis vannak férfi és női szerepek, a férfi hordja a nadrágot és hozza meg a döntéseket, nő legyen aki az otthonról gondoskodik (pl.).

Tény hogy nő és férfi nemcsak fizikailag, gondolkodásban és érzelmileg is különbözik.

Egy pasi próbálkozhat normálisan is anélkül hogy mondjuk letapizná a csajt vagy szóvá teszi a dolgot, így a csaj nem hiszi azt hogy csak szexet akar, ilyen egyszerű.

2013. jan. 9. 02:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"Köszi Kérdező", hogy "válaszoltál" nekem privát levelemre, akivel itt kommentelgettél.

24F

2013. jan. 9. 02:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Szívesen, válaszoltam.
2013. jan. 9. 02:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Az a "pasi",aki nem lép oda miután a nő ezzel a jellel már alapjáraton<kezdeményezett>,az lehet hogy tényleg homár vagy csak,fél,vagy írj neki egy táblát,hogy egy magadfelé mutató nyíllal.
2013. jan. 9. 06:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ismerös a történet. Valszeg szimpatikus voltál neki, de nagyon sok minden lehet. Ahhoz h odamenjen olyan hangulat is kell, vagy megfelelö szitu. Nem megyek oda minden nöhöz, aki nekem is szimpatikus, még ha látom, h én is szimpatikus vagyok neki sem. Rengeteg ilyen ok lehet. Pl sietek vhova, olyan valakivel vagyok, aki mellett nem fogok elkezdeni csapni a szelet (pl ha találkozok egy régi ismerössel, nem hagyom ott, h menjek csajozni:), vagy egyszerüen csak az is lehet, h beszari voltam, vagy nem ragadtam meg a pillanatot, és késöbb vertem a fejem a falba:) Szerintem is nekünk kell kezdeményezni, ugyanakkor ha lány kezdeményezett akkor sem néztem hülyének. Át tudom érezni, hogy nektek meg ez a rossz szitu, amit írtál, teljesen igazad van, ahogy gondolod, h tessék odamenni vmilyen ürüggyel, stb. Szóval h mit lehet tenni még nektek, ha mindenképp szeretnél, akkor csak azt tudom mondani, h ti is odamehettek fiú társasághoz. Pl ha 2 társaság találkozik így, akkor az nem ciki sztem. Aztán meg már megy magától.
2013. jan. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!