Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit lehet ilyenkor tenni?
Egyik nap egy étteremben egy barátnőmmel beültünk, nem messze egy tök helyes pasi ült a haverjával. Ott nézegettem, mosolyogtam rá meg mindent csináltam, észre is vette, visszanézett, mosolygott, de látszott tök zavarban van. És nem jött oda. :( Arra vártam volna. Végül sajna leléptek pedig mi is már elmenőben voltunk.
Mit lehet ilyenkor tenni? Talán a pultnál kellett volna inkább ácsorognom?
Most épp nincs senkim, próbálok ismerkedni, lehet mondani menjek pub-ba, étterembe, moziba színházba de ott csak leülni lehet és nézni ki a fejemből. Egy szórakozóhelyen ahol lehet táncolni ott legalább közelebb lehet kerülni a kiszemelthez, viszont sajnos az ilyen helyek tele vannak atom részeg alakokkal akik csak azt akarják (főleg hogy nagyon be vannak vagy eleve is).
De az a pasi aki nem lép mikor egy nő rámosolyog, az vagy nem férfi vagy nem érdekli őt igazán a csaj.
Igenis vannak férfi és női szerepek, a férfi hordja a nadrágot és hozza meg a döntéseket, nő legyen aki az otthonról gondoskodik (pl.).
Tény hogy nő és férfi nemcsak fizikailag, gondolkodásban és érzelmileg is különbözik.
Egy pasi próbálkozhat normálisan is anélkül hogy mondjuk letapizná a csajt vagy szóvá teszi a dolgot, így a csaj nem hiszi azt hogy csak szexet akar, ilyen egyszerű.
"Köszi Kérdező", hogy "válaszoltál" nekem privát levelemre, akivel itt kommentelgettél.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!