Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyik felnőtt ismerősömnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik felnőtt ismerősömnek mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Nagy baj van vele, tetszenek neki a 12-15 éves kislányok is, próbálja elnyomni elmondása szerint, de egyre feszültebb emiatt és csak nekem merte elmondani a problémáját, mert tudja, hogy megértő és segítőkész vagyok, nem ítélem el, de nem tudom hogyan segíthetnék neki, hogy normális emberré váljon. Ti mit tanácsoltok, van valami segítség erre?
2012. dec. 6. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
2012. dec. 6. 15:47
 2/3 Jézus :) ***** válasza:

Mindenféle szexuális deviancia a szex elnyomása miatt van.

Egy börtön felmérés szerint a rabok 30% meleg, és ezek csak azok akik bevallották. Papokról ugye nem kell beszélnem.

Szóval, ha lenne normális párkapcsolata, ahol kielégítődnének vágyai, akkor a problémája is megszűnne.

2012. dec. 6. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Érdekes, amit mondasz. Nincs neki már egy éve szexuális viszonya tudomáson szerint.
2012. dec. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!