Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csodálatos férfival, úgy 2-3 hónapja találkozgatunk..És tegnap is szokásosan elmentünk randizni, és az mondta, hogy ez volt az év legszebb pillanata velem, és én is így érzem... csodálatos volt, megcsókolt,átölelt :)
Csak az a probléma, hogy eddig mindennap keresett, hívott, írt.. Ma meg nem, ha ennyire jó volt, akkor miért nem keres? Komolyan kezdek bepánikolni, egész nap pörög az agyam, h vajon hol ronthattam el,mégsem akarna? :(((
hány éves a tag ? mert ha 30-on felül van akkor van rá esély hogy csak dugni akar
2012. dec. 5. 23:59
2/11 A kérdező kommentje:
afölött van... Nem hinném, komolyan tervezgettünk már dolgokat... :(
2012. dec. 6. 00:01
3/11 anonim válasza:
nem akarok ellene beszélni de lássuk be egy 30+ -osnak és egy 18 éves lánynak nincs sok közös jövője. amúgy az emberek elég sok mindent összehazudni ha el akarnak valamit érni.
2012. dec. 6. 00:04
4/11 A kérdező kommentje:
Értelek és köszönöm szépen a válaszod,de nem volt köztünk semmi komolyabb dolog, kb a 6. vagy 7. randi volt és megcsókolt... Egész randi alatt egymás szájába voltunk :)
Vagy az volt a célja, hogy belezúgjak? Esküszöm nem értem.
Ha valóban úgy van, amit mondasz, akkor egy világ dőlne össze bennem :((
2012. dec. 6. 00:06
5/11 anonim válasza:
biztos van mögötte már egy egészséges tapasztalat. de ne legyen igazam. bár ha később sem fog keresni akkor valószínűleg ez történt. de az is lehet hogy most nem ért rá mert meló volt :) 1-2 hétig felesleges stresszelned ezen szerintem.
2012. dec. 6. 00:08
6/11 anonim válasza:
Te vagy az a lány,aki korábban megkérdezte,hogy működne e egy 18/L és egy 36/F között a kapcsolat?
2012. dec. 6. 02:21
7/11 A kérdező kommentje:
nem:)
2012. dec. 6. 02:32
8/11 anonim válasza:
Végül is mindegy,a véleményem ugyanaz,mint az előttem szólónak.
2012. dec. 6. 02:34
9/11 anonim válasza:
Jól értem, hogy azon pörögsz, hogy eltelt úgy egy nap, hogy nem jelentkezett? Egyébként, ha szabad megkérdezzem, neked talán nehezedre esik felhívni őt, vagy írni neki magadtól? Csak mert lehet, hogy megunta, hogy eddig mindig csak ő keresett téged valamilyen formában.
2012. dec. 6. 04:10
10/11 anonim válasza:
Te meg b*azdmeg 18 évesen randizol egy kanos ,,fűvel-fával'' -tipusú 30 fölötti fószerrel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!