Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm exe az tabu?
Először is: Tesóm exe tabu? Nem kell oda az "az".
A kérdésre válaszolva: Beszéld meg tesóddal. Kérdezz rá mielőtt bármi történne, és ha nem látsz rajta semmi ellenkezést akkor nyugodtan. Ha viszont egy kicsit is húzza a száját, akkor felejtsd el a lányt.
Sosem értettem ezt.
Még ha tesód le is szärja, akkor is hülye szitu. Nem tudom a szülő helyébe képzelni magam, hogy eddig a tesóval volt, most meg a másik gyerekkel. Családi ebéd, aztán anno vele volt, most meg veled van. Iszonyat hülye szitu. Nekem annyira furcsa, hogy elképzelhetetlen. Égne a pofámon a bőr a család előtt, hogy ott enyelgünk, miközben korábban a tesóm nője volt. Szerintem normális családban ilyen nem fordulhat elő.
4es vagyok
Na, most értesültem arról hogy egy lányt, akit régóta fűzött egy haverom (akinek egyébként mondtuk hogy hagyja a faszba mert egy köcsög kis tini)az, úgymond összejött egy barátommal. Na, ma este beszéltem a barátommal, és azt mondta, hogy tetszett neki a csaj, de megtudta hogy mizu, és akkor úgy volt vele hogy hanyagolja, még fel is hívta a spant, nehogy konfliktus legyen. Érzed? Egyébként ezért is a barátom az utóbb említett arc, nem csak haver, de ez még nálunk havertől sem menne el! Testvértől meg egyenesen terror cselekmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!