Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsórtam tesóm elöl egy csajt. Mit csináljak?
Hali!van nekem egy tesóm(19/f), megismerkedett egy lánnyal(16, és én mondok nektek, qr.a jó a csaj), csak 1 probléma van, hogy úgy látszik én (14/f)jobban érdeklem. Én vicceimen nevet, engem figyel, elhív sutyiba cigizni, ha tesóm elmenne vele sétálni mondja hogy mennyek én is. Ha tesóm elhajt, hogy anyád hív, kisp.cs vagy, menny aludni, a csaj kitalálja, hogy fáradt stbstbstb...
szóval szerintem egyértelmü. nemigazán dumáltuk meg tesómmal, és nem is szeretném(büszkeség:S), de látható, hogy kell neki a lányka.
Mit csináljak? nem akarom, hogy tesóm megutáljon vagy bármi. engedjem át neki? ha övé nem lehet, enyém se? Ez teljesen olyan, mintha leszeretne ülni, de kirántom alóla a széket. :SS
és bocs egy hülye kérdésér, de tutira érdeklem?
pls normális válaszokat és részletezzétek a választ, adjatok tanácsokat
elnézést az esetleges helyesírási hibákért.
még1szer köx
Először is a bátyád barátnőjét elvennéd? Te sem vagy normális.
Másodszor szerintem csak beképzeled, hogy érdekled a csajt, mert normálisan viselkedik veled, de csak azért mert a barátja öccse vagy!
Ne lovagoljatok már a cigin
ááh, olyan qrva nehéz megállni, mert télleg nagyon jó a csaj
De nem a bnöje, csak leállt vele dumálni, és odajöttek
hát remélem csak képzelem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!